6 Aralık burç yorumları 'Gökyüzü biraz karışık'

6 Aralık burç yorumları 'Gökyüzü biraz karışık'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 6 Aralık 2023 Çarşamba gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Zorlu günler ama sonuçta iyi bir kişisel başarı getirebilirler. Bu gün istediğim tek dikkat çok fazla yorulmamak, akşamın ilerleyen saatlerinde Ay'ın karşıtlığı gelip ufak tefek rahatsızlıklar yaratacak. Kendinize birçok yükümlülük yüklediniz ve aynı zamanda aile ve aşk konusunda önemli seçimlerin olacağı 2024 yılını da düşünmeye çalışmalısınız.

Katılan herkese bir ödül geliyor (ya da zaten geldi), Aralık ayının ikinci yarısında daha iyi yıldızlara sahip olacağız. Çok çalışmış ve kendini gösterme fırsatına sahip olanlardan liderlik veya prestijli bir rol bekleniyor.

BOĞA

Aşk hayatıyla ilgili hala küçük gerginlikler ve endişeler var, Venüs karşıt açıdayken başka türlüsü olamazdı. Birisiyle tartışma olasılığı geri döner, hatta bazı durumlarda doğrudan bir yüzleşmeye varmak bile tavsiye edilir, böylece çözülmemiş konular kesin olarak açıklığa kavuşturulacaktır.

Eski sevgililer arasında doğru anlaşmayı bulmak kolay değil, sorunlar doruğa çıkmak üzere ve bir de geçmişe bağlı bir anlaşmazlık var. Haziran 2023'ten bu yana hayatın değiştiğini ve artık profesyonel alanı ilgilendiren haberleri de kabul etmemiz gerektiğini hatırlıyorum.

İKİZLER

Günün ilk kısmı pek heyecanlı değil, sonrasında akşam daha iyi vakit geçireceğiz. Açıkçası bazı kişisel veya iş durumlarının açıklığa kavuşturulması ve tanımlanması gerekiyor. Hata yaptığınızı söyleyemem ama size karşı olanların olduğuna inanıyorum, son dönemdeki küresel muhalefet Kasım ayı sonundan itibaren bazı anlaşmazlıkların çözülmesini geri getirmiş olabilir;

belli ki bazı ödenmemiş hesapların kapatılması gerekiyor. Duygular açısından bu nötr bir dönem olmaya devam ediyor, başka öncelikler var, önümüzdeki kırk sekiz saat genel bir iyileşme için ilginç olacak

YENGEÇ

Venüs'ün iyi bir açıda olması kesinlikle bir güç unsurudur, bu yüzden bir sorunu olan veya aşka takılıp kalan herkesin yeniden başlayabileceğini ve diğer şeylerin yanı sıra Aralık ayının ilk iki haftasının, aşkta bir iyileşme sağlamak için ilginç olacağını hayal ediyorum.

His. Merkür karşıtlığı para konusunda biraz dikkatli olmanızı istiyor, önümüzdeki iki gün içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı çok fazla şeyin ortaya çıkması muhtemel. Bir süredir devam eden hukuki konu ve anlaşmazlıklara ilişkin görüşmelerin 2024'ün ilk yarısında çözüme kavuşma şansı yüksek olacağı gibi, anlaşmanın yenilenmesi de kolaylaşacak.

ASLAN

Gerçekten şu anda iş her şeyden daha önemli gibi görünüyor, çünkü bu yılın Şubat ayından bu yana grup veya rol değiştirmek zorunda kalanlar, hatta bir grup veya şirket içinde bile bunu çok iyi biliyorlar. Bazı Aslanlar etraflarında düşman insanların olduğunu, kendilerine karşı bir oyun oynandığını, birilerinin onlara karşı çalıştığını düşünüyor ama gerçekten öyle mi?

Gerçekte, her meydan okumayı kabul ettiğinizde, kaçınılmaz olarak yenmeniz gereken rakipler vardır. Dikkat edin aşk bir sınava dönüşmesin, bazı ilişkiler sınanacaktır. Geçmişte sorun yaşayan çiftlerde aşkta gerginlik artacak, çelişkili ilişkiler söz konusu olduğunda işleri akışına bırakmak daha iyidir.

BAŞAK

Bu dönem daha fazla güvenlik getirmeye ve daha fazla fırsat sunmaya başlar. Merkür'ün iyi yönde etkisi var, önümüzdeki birkaç hafta içinde taahhütleri organize etmek daha kolay olacak. Umarım yıldızların, günden güne biraz daha fazla yaşamanız yönündeki tavsiyesine, mümkün olduğunca uymuşsunuzdur.

Taahhütler çaba gerektirir ve kim bilir kaç kez her şeyi bir kenara atmak isteyeceksiniz. Şans eseri siz sorumlu bir tipsiniz, görevleri veya taahhütleri reddedemezsiniz. Şubat ayına kadar iyi bir başarı bekleniyor. Başak burcunun bir süredir tahammül edemediği şey, beceriksiz kişilerin veya sahip olmadıkları krediyi ne pahasına olursa olsun almaya çalışan birinin çalışma hayatlarına müdahalesidir.

TERAZİ

İşyerinde uzlaşmayı kabul etmek zorundayız, şunu söylemek gerekir ki, geçmişe kıyasla artık oyuna geri dönme isteği daha fazla. Dikkate alınması gereken bir çeşit ajitasyon var. Şu anda verebileceğim tavsiye ekonomik sorunları kontrol altında tutmaktır, bunun nedeni uyumsuz Merkür'ün bazı rahatsızlıklar getirmesidir, son zamanlarda yapılan yatırımlar tam olarak toparlanamamıştır.

Bu yılın yazından bu yana pek çok kişinin haçı olan Demokles'in kılıcı gibi her an bir şey olabilir korkusuyla yaşamamalıyız. Hasta olanlar yavaş yavaş iyi enerjiye kavuşurlar. Yönetilmesi gereken karmaşık durumlar varsa, bunları hemen ele almak en iyisi olacaktır, çünkü Ay burcunuza girmek üzeredir.

AKREP

Bu, duygular ve aşk ilişkileri için önemli bir gökyüzü, lehine pek çok gezegen var. Olumlu bir Merkür, Venüs ve Satürn'e sahip olmak yalnızca daha büyük garantiler getirebilir ve bu nedenle bir tutkuyla tanışmak veya bir tutkuyu yeniden canlandırmak isteyenleri meşgul olmaya teşvik etmek isterim.

Sonbaharda doğan projeler bir süre tereddüt ettikten sonra yeniden başlayabilir ve bu, önümüzdeki birkaç ay içinde hayata geçirilecek olası dönüşümler için bir çalışma anı olabilir. Eğer aşk yoksa bulunması gerekecek; bu yıldızlar aynı zamanda sanatçılar, yaratıcılar vb. gibi fikir birliği sayesinde çalışan kişilere de ödüller getirebilir.

YAY

Dürüstlüğe dayalı olarak yapılan seçimler yanlıştır. Kendi fikrini ne pahasına olursa olsun empoze etme arzusu bazı ilişkilerde bir sınır haline gelir ve bu nedenle haklı olduğunuzu düşünseniz bile yine de etrafınızdakilerin fikirlerini, fikirlerinize aykırı olsa bile dinlemeye ve kabul etmeye çalışmalısınız.

Önemli ve yenileyici bir burç olmaya devam ediyor, gençler için radikal yaşam değişikliklerini dışlamıyorum; Bir iş veya aşk anlaşmazlığı varsa bunlar konuşmak ve durumu daha iyi tanımlamak için ilginç günlerdir. Herhangi bir iş anlaşmazlığı sizin lehinize çözülecektir, burcunuzdaki Mars olağanüstü bir kararlılık getirir, ancak bu büyük öfkenin kontrol edilmesi gerekir, aksi takdirde yanlış eylemlerde bulunma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

OĞLAK

Bunlar önemli günlerdir ve azim ödüllendirilecektir. Oğlak burcunda doğanların her zaman biraz düşünceli olmaları normaldir, tatmin olmazlar, en fazlasını elde etmek isterler; kendi işi olanlar şimdiden gelecek yıl için planlar yapıyorlar ve en istekli ve yetenekli olanların Mayıs 2024'e kadar iyi bir onay alacağına inanıyorum.

İyi performans gösterenler daha yüksek düzeyde bir role güvenebileceklerdir. Duygular bile zor bir dönemden sonra yeniden başlayabilir. Bu, eylemlerin daha fazla takdir edileceği ve yeni tanışma şansının artacağı anlamına gelir; Uzun süredir birlikte olan çiftler, ev ya da ilişkinin geleceği ile ilgili bir proje tanımlayabilir.

KOVA

Kova burcu doğası gereği kalabalığı takip etmez, tam tersine, eğer yapabiliyorsa akıntıya karşı yelken açar. Ancak bu, Jüpiter'in karşıt açıda olduğu, riskli seçimler yapmak veya ulaşılması gereken net bir hedef olmadan belirli durumlardan uzaklaşmak için geçerli bir an değil, bu nedenle endişeler veya kıskançlık anları varsa çok dikkatli olun, onları kendi iç dünyanıza sürükleme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Seviyorum ve bazı yanlış anlaşılmalar yaşıyorum. Venüs karşıt açıda evdeki gerginliklerden bahseder, son birkaç ayda doğan ilişkiler sınanabilir, diğer durumlarda ihlal arzusu bile baskın hale gelebilir. Anlaşmazlığı veya aşk sorunu olan herkese çatışmaları tırmandırmamalarını tavsiye ediyorum.

BALIK

Artık Venüs'ün olumlu olmasıyla aşkta ne yapılması gerektiğini anlamak daha kolay olacak; daha büyük bir eylem kapasitesi var, bu gökyüzünde en çok sevdiğim şey yenilenme ve dahil olma yeteneği. Günlük bir proje üzerinde çalışanlar, ay sonuna yaklaştıkça daha fazla onayın geldiğini fark edeceklerdir.

Böyle bir gökyüzü ile zorlu bir dönemden sonra oyuna geri dönmek isteyenler daha da beğeniliyor, duygular yeniden yükseliyor. Duygusal düzeyde bir eksiklik varsa bunu telafi etmeye çalışmalıyız. Önemli olan, eğer bir hata yapılmışsa, hayal kırıklığı ya da hoşnutsuzluk olmuşsa, gereksiz suçlamalardan kaçınmaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.