10 Aralık burç yorumları 'Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenin'

10 Aralık burç yorumları 'Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenin'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 10 Aralık 2023 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugün bir sezgiden yararlanabilirsiniz. Eğer sana bir tavsiyede bulunabilirsem, kaybolan aşkı ya da biraz tutkuyu yeniden bulmaya çalış. Ailede yakın zamanda biri sesini yükseltti ya da eski sevgiliyle şiddetli gerginlik anları yaşandı.

Çiftlerin geleceği hakkında pek çok şey yaşadıkları ilişkinin türüne bağlıdır. Bu akşam iyi niyetlisin. İşyerinde kontrol altına alınması gereken bir miktar yavaşlık veya memnuniyetsizlikle birlikte iyileşme.

BOĞA

Bu gün çok tuhaf. Ortalıkta biraz gerginlik var, ciddi bir şey yok, burcunuzda her zaman Jüpiter tarafından korunuyorsunuz. Ancak Aralık ayı bazı iş tercihleri ​​için önemli bir aydır. Çevrenizde olup biten ve belki de doğrudan sizi ilgilendirmeyen değişiklikler ya da tartışmalar sizi yordu. Çok fazla yapmayın ve tartışılacak bir aşk meselesi, gözden geçirilecek bir tutku varsa belki de toplantıları gelecek haftaya ertelemek daha doğru olacaktır.

İKİZLER

Hayal kurmak, sevinmek, iyi hissetmek için özel olarak hazırlanmış günler var ve bu Pazar önemli ve ilginç. Avantajınız var ve toplantıları teşvik edebilirsiniz, eğer evden ayrılma konusunda iyi niyetiniz varsa ve bekarsanız bir izlenim bırakacaksınız.

Güçlü çiftler için yapıcı bir dönemdir, ancak ayrılanlar bunu iyi bir sebeple ve acı çekmeden yaparlar; çünkü iyi zamanlarda ihtiyacın olmayan şeylerden vazgeçmek kolaydır. İyileşmeyi seviyorum ama aynı zamanda pistte de çalışıyorum.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Şu anda, her zaman yanınızda olmayan bir geçmişe isyan etmek için büyük bir arzunuz var. Yakın zamanda evlenen veya birlikte yaşayanlar, masraflı ve beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalmışlardır.

Geçmişin rahatsızlıklara neden olduğu göz önüne alındığında gerginlikler devam ediyor. Etrafınızda vızıldayan yeni olası aşklar, Balık, Akrep ve Başak burçları. Aşkın kapıları açık ve yalnız ya da ayrı kalpler geçmişi düşünmemeli.

ASLAN

Kendinizi komplikasyonlardan ve kaygılarınızı artırabilecek kişilerden uzak tutun. Sanki bugün kendinizi baskı altında hissediyorsunuz ya da bir şeyler ters gidiyormuş gibi, ebeveynlerle çocuklar arasında yanlış anlaşılmalar varsa siz de yeterince söylemek istiyormuşsunuz gibi görünüyor. Aşkta ağır çekim bir gün.

Pek çok farklı nedenden dolayı psikolojik veya fiziksel mesafe oluşabilir. Size bir tavsiyede bulunabilirsem: Bugün hiçbir şeye karar vermeyin ve aile tartışmaları ve kararları üzerinde çok fazla etki yaratmadan saatlerin geçmesine izin verin.

BAŞAK

Bu, hayatınızda kesinliğe ihtiyaç duyduğunuz özel bir andır. Size kesinlik vermeyen herkes gönderilecek ve büyük bir hoşgörüsüzlüğü de göz ardı etmiyorum. Birisi zor bir dönemden çıkıyor. Dönemin duyguları güçlü kalıyor.

Bugün bir daveti kabul etmelisiniz. Evli çiftler için aile hayatı yeniden yoğun ve önemli hale gelir. Evinizi ve mülkünüzü etkileyen kararlar. Tüm aileyi etkileyen haberler.

burclar.jpg

TERAZİ

Geçmişte olduğundan daha fazla enerjiniz, pozisyonlarınızı anlama ve savunma arzunuz var, kritik bir an yaşadınız. Eğer şüpheleriniz varsa zor geçmişleri silmenin tam zamanıdır.

Sürpriz temaslar, eğer bir kişiyi terk ettiyseniz veya bir çatışma yaşandıysa, iyileşme artık mümkün. Geleceğe dair büyük vaatlerle yalnız kalpleri bile rahatlatan bir Pazar.

AKREP

Ay burcunuzdan geçiyor, biraz melankoli kalıyor ama romantik ilişkilere umut geri dönüyor. Şu anda yoruldunuz ve her türlü sorunu çözmeye çalışıyorsunuz.

Belki bu size değil çevrenize bağlıdır. Bir sonraki Ocak ayının önemli bir ay olacağını ve Haziran ayına gelindiğinde nihayet iş ve para konusunda bir yanıt alabileceğinizi hatırlayarak kendinizi gerginlikten kurtarmaya çalışın.

YAY

En sevdiğiniz insanlarla takılmak güzeldir, eğer aşk sorunlarınız varsa bunları çözmeye çalışmak için doğru zamanın bu olduğunu unutmayın. Eğer bir hikayeyi ele almak kolay değilse ciddi anlamda öfkelenmeniz mümkündür; yani yanınızda kim olursa olsun kabul edilecek ve sevilecektir, aksi takdirde kesin bir kesinti yaşanması muhtemeldir. Tereddüt etmeyen bir gelecek için pek çok ilişki düşünülüyor, son zamanlarda kararlarınızda sert davranıyorsunuz.

OĞLAK

Resmi tatil olduğu için para ve iş hakkında düşünmenin garip geldiği bir günde çok fazla harcama oluyor. Geçen yıl ortaya çıkan bazı sorunları çözmek için aile ve ev için paraya ihtiyaç var. Balık ve Akrep için güçlü çekim. Şu anda aldığınız kararlarda ve seçimlerde daha güçlü olmanız gerekiyor. Eğer yapılacak bir kesinti varsa onu ertelemenize gerek yok.

burccc.jpg

KOVA

Siz istemeseniz bile tartışmaların ortaya çıktığı bir gün. Bugün söyleyeceğiniz şeyler aleyhinize kullanılabilir. Aşkta ve ailede yanlış bir şey söylemeni ve sonra bir cümleden fazla söylediğin için kendini suçlu hissetmeni istemem, bunu düzeltmeye zamanın olmaz. Duygular için garip bir zaman. Yalnız kalpler için tatmin her zaman ulaşılamaz gibi görünür; belli ki işler her zaman bu şekilde gitmeyecek.

BALIK

Önümüzdeki dört gün içinde güçlü bir unsuru tanımlayabilirim. Sanki bu yıl ile gelecek yıl arasında, kendinizi geçmişe kıyasla başka bir durumda harekete geçirmek için belirli bir rolü bırakmanız gerekiyor.

Genç insanlar için bu aynı zamanda ders çalışma konusundaki değişiklikleri veya kararları da gösterebilir. Varyasyonlar duygularla ilgilidir. Başak ve İkizler yönetimi ve anlaşılması en zor burçlardır, birkaç aydır bu burçlarla ilişkisi olanlar şüphe içindeydi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.