28 Kasım burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor'

28 Kasım burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 28 Kasım 2023 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugün Ay geçerli durumda, Mars ve Güneş sizden yana, Merkür sizden yana, güzel fikirler gelebilir, geleceğe yönelik yeni projeler var, sadece aşk programın gerisinde. Burada ayrıca birbirini seven, birlikte yaşamak ya da evlenmek isteyen çiftlerin seçimini zorunlu olarak 2024 yılına ertelemek zorunda kalacağını da düşünebilirim. Her halükarda özgürce yol alıyoruz, oysa bir zamana kadar gerginlikler vardı. Artık her şey daha net görünüyor ve bugün bazı parlak fikirleri akla getirmek için çalışabiliriz.

BOĞA

İstikrar geri geliyor, bugüne kadar yaratılmış olanı sürdürmek için son zamanlarda çok fazla çaba sarf edilmiş olması muhtemeldir. Özellikle sorumlulukları büyük olanlar, vazgeçmenin mümkün olmadığını, belirli taahhütlerin ne pahasına olursa olsun sürdürülmesi gerektiğini, en azından Mayıs 2024'e, yani Jüpiter burcuna geçene kadar sürdürülmesi gerektiğini bilirler.

Kısacası geri dönüş yok. Keşke biraz daha gönül rahatlığı olsaydı daha iyi çalışırdık ama bunun yerine her gün uğraşılması gereken bir sorun çıkıyor. Aralık ayından önce aşkta dinginliği bulmakta fayda var. Kalbinizin hızlı attığını hissediyorsanız, kendinizi doğru şekilde ifade etmekten korkmayın; şimdi bir duyguyu açıklamanın veya onaylamanın en iyi zamanı, Aralık ayından bu yana isteklerinize yanıt vermeyen herkes bir kenara itilecek veya bir kenara atılacak. baskı altında.

İKİZLER

Biraz fazla şüphe bırakan bir hafta başladı, geçtiğimiz hafta küçük gerginliklere neden oldu. Belli bir tatminsizlik duygusu hakimse, bunun derin kökleri olup olmadığını ve aşka dair bir tatminsizlikten mi belirlendiğini anlamak iyi olacaktır. Karşıt Satürn, yönetilmesi imkansız durumlardan değil, yalnızca yüzleşmeye cesaret etmeniz gereken değişikliklerden bahseder.

Duygusal alanda zaten garip bir şey olmuşsa, o zaman olayları kabul etmek zorundayız, çoğu kişi kendini ihmal edilmiş hissetmiş ya da pratik konulara çok fazla önem vererek geri kalan her şeyi arka plana atmış. İyi haberler geliyor çünkü Jüpiter 2024 burcuna girecek, yani bu dönemi iyileşme dönemi olarak tanımlayabiliriz, yeni bir şeyler icat etmek de gerekiyor çünkü alışılagelmiş rutin artık tatmin edici değil. Halkla temas halinde çalışanlar yine başarılı olacak.

YENGEÇ

Söz konusu olan kesinlikle hareket etme yeteneğiniz değil, dikkat edilmesi gereken fiziksel formdur. Muhtemelen şu anda kendinizi daha yorgun hissediyorsunuz; bugün, gerçek hareket etme yeteneğiniz, neler yapabileceğiniz hakkında biraz düşünmeyi içeriyor ve bu da önümüzdeki birkaç hafta içinde bir şekilde geliştirilebilir; Düşünmek için bir durmaya, bir ara vermeye ihtiyaç vardır.

Aralık ayı, aşk söz konusu olduğunda bir iyileşme ayı olacak, bu nedenle bir çift olarak herhangi bir rahatsızlık anıyla hemen yüzleşmeye gerek yok. Bir süre ertelemek iyidir. Bekarlar için Aralık ayından itibaren yeni favori karşılaşmalar.

ASLAN

Bunlar kendini gösterme konusunda iyi bir yeteneğin getirildiği günler, bir zorluklar döneminden bahsettim, bu günlerde kendinizi herkese karşı hissetmeniz veya istemeden kendinizi tartışmaları körüklerken bulmanız normaldir. Birçok insan senin hakkında konuşuyor. Oyunun kurallarına uymak en iyisidir, aşırıya kaçmayın veya ne pahasına olursa olsun bir kahraman gibi hissetmeyin, aşırı güven nedeniyle hata yapma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bu günlerin burcu geçerli, aşk ilişkilerine dair ilgi çekici bir gökyüzü.

Ve eğer yanlış anlaşılmalar varsa, bunların derhal açıklığa kavuşturulması çok önemli olacaktır; Aralık ayında sabrınız azalacaktır; gelecekte zararlı olabilecek davranış ve alışkanlıkları kırmaya kararlı olmanız gerekir. Akşam saatlerinde bir anlık kafa karışıklığını göz ardı etmiyorum. Kendinizi güçlü hissettiğinizde, her zaman idare edeceğiniz inancıyla riskli seçimler yapma riskiyle karşı karşıya kalırsınız, risk almayın. Sizinle aynı burçtan bir kişiyle ve Akrep ile olan anlaşmazlıklarda belirli bir denge bulmanız gerekir.

BAŞAK

Bu özel bir gün, 28 Kasım Salı, akşam bitkin bir şekilde varıyoruz. Çoğu kişi için aktivite her şeyden önce gelir, her şeyi yapabilmek bir sorundur. Sabahtan akşama kadar meşgul olsanız bile, belli bir tatminsizliğin giderek arttığını hissedersiniz. Ancak, nasıl boş boş oturacağınızı bilmiyorsunuz. Bu nedenle, yalnızca gerçekleştirmek istediğiniz şey ile gerçekte yapabilecekleriniz arasında bir arabuluculuk bulmak uygun olacaktır.

Aralık ayında bir toparlanma olacak, aktif bir Venüs'ümüz olacak, umarım iş yüzünden dikkati dağılanlar aşka yönelir, sevdikleriyle güzel bir tatil planlarlar hemen. İlginç karşılaşmalar ve sevgi dolu bir arkadaşlık arayanlar için 4 Aralık'tan sonra daha fazla fırsat.

TERAZİ

Bu yıldızlarla ilerleyebilir ve büyük sorunlar yaşansa bile çözüm arayabilirsiniz; Aşk ilişkileri merak uyandırıcıdır diyebilirim, ayrılık yaşayan herkese bir umut mesajı vermek isterim, ileriye doğru adımlar atabilirsiniz, hayatınızı kökten değiştirebilirsiniz.

Ancak yaz aylarında kriz yaşayan ve çeşitli nedenlerle artık yeniden yakınlaşan çiftler de var. Fiziksel forma biraz daha dikkat etmeye devam ediyor. Bu nedenle yeni yıla ilişkin öngörülerimde de yazdığım gibi bazı projeler 2024 yılının ikinci yarısına ertelenecek.

AKREP

Venüs burcunuza geldiğinde birkaç gün içinde bile ilginç olabilecek ilişkileri bir kenara atmayın. Satürn'le iyi bir açıda olacak, iyi bir hikayesi olanlar birlikte yaşamayı ve evlenmeyi düşünebilir, diğerleri oyuna geri dönme arzusunu hissedecek.

Yeni doğmuş bir aşk sizi beklenmedik bir şekilde içine alabilir, duygusal düzeyde önemli iyileşmelere olanak tanıyan bir dönemdir; bugün para ve ev sorunları nedeniyle biraz kafa karıştırıcı görünüyor ancak geleceğe baktığımızda çözümler gelecektir. Almak ya da satmak isteyenler muhtemelen bir yavaşlamayla karşı karşıya kalacaklar ama 2024 göstergelerimde de yazdığım gibi bahar sonlarından itibaren fırsatlar ortaya çıkacak.

YAY

İşte eylem kapasitenizi destekleyen bir Salı. Rai neden istemeseniz de kendinizi başkalarıyla rekabet içinde bulduğunuzu soruyor. Mücadeleyi arayan siz değilsiniz, ancak işleri kazanma şeklinizi kıskanan, sizi taklit etmeye çalışan ama başarısız olan birçok kişi var.

Öte yandan, siz eşsizsiniz ve herhangi birinin sizin yeteneklerinizi aşması çok zordur; Kendinizi bastırılmış bir sonla organize etmek için güzel bir gün, çünkü ayın muhalefette olması akşamları stres getirdiğini söylemeliyim. Astrolojik açıdan bu kadar güçlü olan bu dönemin tek şüphesi, aşırıya kaçabilmeniz, iradenizi dayatabilmeniz, bir kişinin teklifinizi reddetmesi durumunda sinirlenebilmenizdir. Bu, kimsenin fark etmeyeceği kesinlikte yanlış bir eylemde bulunmanıza neden olabilir, durum böyle değil. Gururlanmayın ve bu dönemde derneklerin ve iş şirketlerinin yakın gelecekte kurulacak maceraların başlangıç ​​noktası olduğunu unutmayın.

OĞLAK

Aşırı düşünceler haftası, eğer sabrınız sınıra ulaşmış olduğunuz için tükeniyorsa, genellikle "bir bakışla donmayı" tercih edersiniz. Ancak bazı insanlar sizin iş yapma şeklinizi anlamıyorsa veya niyetinizi haksız yere yanlış anlıyorsa, bu Gerçekten ne düşündüğünüzü sürekli bir şekilde açıklığa kavuşturmak istemeniz normaldir.

Bu gün sağduyuyu davet ediyor, Terazi ile bazı ilişkiler, Boğa baskı altında olabilir.Astral resimde aşk eksik değil, ama yine de beklediğiniz sakin sığınak değil. şu anda olduğu gibi. Aralık ayı daha iyi bir ay olacak. Sizi ilgilendirmeyen ve sadece sizi susturmak amacıyla aleyhinize yönlendirilen tartışmalara girmeyin. Kararlı bir insansınız, düşünmeden ilerlemelisiniz. hayal kırıklığı ya da acı getiren şey karşısında bunalmak." Bu hayatta mutluluğu aramak, isyanın gerçek ruhudur."

KOVA

Kasım başı zor olduğu gibi, tam tersine bu ay sonu da ilginç, şimdiden önemli projeleri 2024'e göre değerlendirebiliyorduk; bu nedenle önümüzdeki birkaç ay içinde başarılı olacak iyi niyetlere yeşil ışık yakıyoruz. Daha güçlüsünüz, bu dönem dahil olma isteğini tazeliyor. Sıkıntı ortaya çıkarsa, ilişkilerin gözden geçirilmesini veya sıfırdan başlama ihtiyacını içerse bile, işe yaramayan tüm durumları değiştirmemiz gerekir. Herhangi bir aşk anlaşmazlığı derhal çözülmeli çünkü Aralık ayında sorunlar artacak.

BALIK

Bugünlerde tartışmak, bunun acısını herkesten çıkarmak hata olabiliyor, bazı sorunlar çözülemiyor, yaptığınız her seçim belli bir tedirginliğin gölgesinde kalıyor gibi görünüyor. Her türlü provokasyonun üstesinden gelerek, 4 Aralık'a, elimizde bir çözüm olduğuna inanarak varmalıyız. Hatta bir taahhütten vazgeçmeniz, hayır demek size pahalıya mal olabilir, doğruyu söylemekte haklıydınız.

Aralık ayında önemli bir astrolojik durum başlıyor, Satürn, Venüs, Jüpiter iyi açılarda, seçimleriniz başarılı olacak, toparlanacak bir program. Ve yeni bir projeye başlamak zorunda olanlar daha fazla güce sahip olacak; Zaten Aralık ayına dair bir hikaye varsa, yalnız kalpler yılı güzel bir sürprizle kapatabilir. Kaostan uzak durma isteği, kişiyi kaostan uzaklaşmak için kısa bir gezi düzenlemeye, hatta geleceğe yönelik bir hamleyi düşünmeye sevk edecektir. Bir arkadaşınızın, yakın bir aile üyenizin, sizi seven birinin desteğine ihtiyacınız olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.