Mavi boncuk dağıtma ustaları belli oldu! En flörtöz 5 burç

Mavi boncuk dağıtma ustaları belli oldu! En flörtöz 5 burç
Flört işlerini onlardan sorun… Çapkınlıkta birinci, en flörtöz 5 burçla ilgili astrologlar ‘dikkatli olun’ uyarısı yapıyor. Yoksa siz de mi onlardansınız?

Aşk oyunlarının baş aktörleri, en flörtöz ve çapkın burçlar belli oldu. Bu burçlara mensup kişiler, aşk ve ilişkiler hakkındaki her konuda adeta uzman. Çapkınlıklarıyla bilinen ve bazen partnerlerini çıldırtan ama aynı zamanda da yeni flört aşamalarında en aktif burçların hangileri olduklarını bilmek ister misiniz? Sizin için en çapkın ve en flörtöz bu 5 burcu araştırdık.

EN FLÖRTÖZ BURÇLAR HANGİLERİ?

Hayatta içine kapanık insanlar olduğu kadar dışa dönük insanlar da bulunuyor. Ve dışa dönük bu insanlar flört konusunda bir hayli usta olmalarıyla biliniyorlar. En çapkın burçlar hangileri ya da flörtöz burçlar kim diye merak ediyorsanız, başı çeken burçları açıklıyoruz. İşte en flörtöz burçlar:

astroloji234.jpeg

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Astroloji dünyasının en kibirli burçları arasında yer alan Aslan burcu, ateş elementini simgelemesiyle bilinir. Aslan burçları aynı zamanda kendilerine olan güvenlerini sergilemeyi seven kişileri temsil eder. Özgüvenli olmaları Aslan burçlarının kendilerine her zaman güven duymalarından kaynaklı olarak flört etme kabiliyetlerini de beraberinde getirir. Flört etmeyi adeta bir sanata dönüştüren Aslan burçları, her zaman risk alırlar ve bu duruşları onları çekici kılar.

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim)

Estetik algısı en yüksek burçlardan olan Teraziler de en flörtöz burçlar arasında yer alıyor. Dengeyi, uyumu seven teraziler ilişkide de bunu ararlar ve romantizmden çok hoşlanırlar. Flört etmeyi en iyi başarabilen burçlardan biri olan Terazi burçları ile ilişki yaşamak romantik bir yolculuğa çıkmak gibi olacaktır. Çünkü partnerlerini şımartmayı iyi bilirler.

flortoz.jpg

İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Hava elementini temsil eden İkizler burçları, zeki ve iletişim yönünden güçlü kişiliklere sahiptirler. Sosyal yapıları gereği aşırı flörtözdürler. İlişki kurma ve flörtü eğlenceli bir sohbete dönüştürme konusunda uzman olan İkizler burçlarının çapkınlıkları da olabilir. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

YAY (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay burcu ateş elementini temsil eder. Maceraya aşırı düşkünlüğüyle iblinir ve bir yerde sabit kalmayı istemezler. Özgürlük onlar için çok önemlidir. Bu yüzden uzun ilişkilerden ziyade flört etmeye bayılırlar. Ancak çok severlerse ilişkilerini maceracı bir flört halinde sürdürürler. Eğlenceli kişilikleriyle çekici görünürler.

AKREP (23 Ekim - 21 Kasım):

Flört etmek denince ilk akla gelecek burçlardan biri de Akrep’tir. Akrep burçları, ilişkilerinde sadakat ve bağlılık ararlar. Bunun yanında tutkuları çok derindir ve flört işini de tutkuyla yaparlar. Başarılı flörtözler arasında sayılırlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.