Sakın onların damarına basmayın 'En asabi 4 burç'

Sakın onların damarına basmayın  'En asabi 4 burç'
Sinirlenince burunlarından soluyan, önüne çıkan her şeyi yakıp geçen 4 burç belli oldu.

Burçlar doğum tarihimize göre şekillenen kişiliğimizin anahtarıdır. Bu anahtar bizimle ilgili çok fazla fikir verir. Ne kadar neşeli olduğumuz, karamsar göründüğümüz, iyilik timsali olduğumuz, yardımseverliğimiz, maceracılığımız ya da inatçılığımız burcumuzla ilişkili olabilir.

Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmeyen kişilerin de bazı burçlara mensup oldukları düşünülüyor. Peki, hangi burçların damarına kesinlikle basmamalısınız?

sinirli1.jpg

Onlarla iletişim kurarken çok dikkatli olun ve sakın onları kızdırmayın. Eğer siz de bu burçlardan birine mensupsanız sinirlerinize hakim olmaya ve her şeye kızmamaya çalışın. Peki, damarına basılmaması gereken asabi burçlar hangileri? Kimler sinirden deliye dönebiliyor?

EN ASABİ 4 BURÇ HANGİLERİ?

Asabiyet adeta onların göbek adı… O kadar ki, çevrelerini bazen kırıp geçirebiliyorlar. Kalp kırıcı olabilen sinirlerinin kontrol altına alınabilmesi gerekiyor. İşte asabi 4 burç…

KOÇ BURCU

‘Tersi pis’ ifadesinin karşılığı Koç burçlarıdır. İyi ve anlayışlı görünseler bile damarlarına basıldığında kaplan kesilen burçlar arasında ilk sırada yer alan Koç burçları ile iletişim kurarken bir hayli dikkatli olmalısınız. Çünkü sinirlendiklerinde ortalığı birbirine katar, karşılarına çıkan her şeyi yakar geçerler.

sinirli2.jpg

BAŞAK BURCU

Sakin görünen Başaklar titizlikleriyle de bilinirler. Temizlik, tertip ve düzen onların göbek adıdır ve aynı zamanda kutsallarıdır. Bu kutsallarına dokunduğunuzda Başak burçlarını hiç olmadıkları kadar sinirlendirebilirsiniz.

AKREP BURCU

En asabi burçlar arasında belirgin olanı belki de Akrep burçlarıdır. Sinirlendiklerinde adeta burunlarından soluyan Akrep burçlarının damarına basmamak gerekir. Çevrelerindeki insanların düşüncesiz ve dengesiz oluşuna katlanamayan Akrep burcu, sinirini karşıya çok belirgin şekilde yansıtır. Asabiyet gösterirken kalp kırmaktan çekinmezler.

KOVA BURCU

Bir Kova burcunun özel alanına asla müdahale etmemelisiniz. Çünkü bu, kendi kuyunuzu kazmanız anlamına gelebilir. Bir Kova burcunun yaşamına müdahale ettiğinizde sonuçlarına katlanmak zorundasınız. Kova’nın sinirlenmesi çok kolayken sakinleşmesiyse bir hayli zor ve uzun sürelidir. Haftalarca küs ve sinirli kalabilir.

sinirli3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.