Masadaki yanlışı 12 saniyede bulmak yüksek zeka gerektiriyor

Masadaki yanlışı 12 saniyede bulmak yüksek zeka gerektiriyor
Mantık soruları, düşünme yeteneğimizi geliştirmek için harika bir araçtır. Bu testte, size verilen bilgilerden yola çıkarak doğru sonuca ulaşmanız gerekiyor. Bu testi yüksek IQ'lu kişiler 12 saniyede yapabiliyor. Peki ya siz? Mantık hatasını yakalayabilecek misiniz?

Bu zeka bulmacası, görsel algınızı test etmek için tasarlanmıştır. Resimde bir kahvaltı masası görebilirsiniz, ancak her şey göründüğü gibi değildir. Resimdeki nesnelerin bazıları mantıksız veya imkansızdır. Peki, resimdeki mantık hatalarını bulabilecek misiniz?

2525.jpgBu resimdeki mantık hatalarını bulmak için dikkatlice incelemeniz yeterlidir. Bu resimde birçok mantıksızlık vardır. Sadece mantıklı düşünmeniz ve resmi eleştirel bir şekilde değerlendirmeniz yeterlidir. Bu sizin zeki olduğunuz kadar, meraklı ve sorgulayan bir kişilik olduğunuzu gösterir.

Bu görseldeki mantık hatalarını bulmak için 12 saniyeniz var. Bu zeka testi, IQ seviyenizi ölçmek için tasarlanmıştır. Görseldeki şekillerin arasında bir uyumsuzluk var. Bu uyumsuzluğu fark edebilmek için dikkatli bakmanız ve kalıpları yıkmak için yaratıcı düşünmeniz gerekiyor. Bu testi çözebilenler, zihinsel becerileri yüksek olan kişilerdir.

Bu testi 12 saniyede çözemeyenler üzülmesin. Doğru cevabı haberimizin sonunda bulabilirsiniz. Bu test, sadece eğlence amaçlıdır ve kesin bir sonuç vermez. Kendinizi geliştirmek için daha fazla zeka testi yapabilirsiniz.

İŞTE YANITI

Birden fazla yanlışı 12 saniyede gördüyseniz tebrikler... Resimde yer alan masadaki mantık hatasını bulmak için ise dikkatlice bakmak yeterli. Resimde yer alan yanlışlar biri aşağıda görebileceğiniz gibi adamın fincanı ters tutması. Bir diğer yanlış ise kadının meyve suyunun farklı renkte görünmesi.

56145644.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.