Sevilen oyuncu ekranlara dönüyor’Hayranlarına duyurdu'

Sevilen oyuncu ekranlara dönüyor’Hayranlarına duyurdu'
Bir dönemlerin en sevilen dizilerinden olan Hayat Bilgisi’nde rol aldıktan sonra geniş bir hayran kitlesine ulaşan ancak uzun zamandır ekranlarda olmayan o isim ekranlara geri dönüyor.

Hayat Bilgisi, senaryosunu kalemi kuvvetli isimlerden biri olan Gani Müjde'nin yazdığı, yönetmen koltuğundaysa Tarkan Karlıdağ'ın oturduğu bir dönemin en çok sevilen aile, gençlik ve komedi türündeki yayınlanan Türk dizisidir. 13 Şubat 2003 tarihinde Kanal D'de ekranlarıyla izleyiciyle buluşturulan dizi, ekrana kazandırdığı oyuncularla ve dizideki karakterlerin izleyenler tarafından benimsenmesiyle halen konuşulmaya devam ediyor

whatsapp-gorsel-2023-12-22-saat-23-33-29-a4e0e7a7.jpg

BARBİE GAMZE ÇOK SEVİLDİ

Dizide Barbie Gamze karakterini canlandıran İpek Erdem, dizinin yayınlandığı dönemde partneri Paşhan Yılmazel ile birlikte dizinin en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Dizi de yer alan duygusal sahneleri ve sempatik tavırlarıyla takdir toplayan iki isimde dizinin ardından ekranlarda görünmedi.

EKRANLARA DÖNÜYOR

Gardırop Magazin’in düzenlediği yeni yıl partisinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdem, ekranlara geri döneceğinin müjdesini verirken; "Ekranlara döneceğim herhalde çünkü görüştüklerim var. Bir de kendi projelerim olacak. Belgesel projem olacak ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.