Eşinin üzerine oturup yaptığı işkence hayrete düşürdü 'Esra ezmecinin ağzı açık kaldı'

Eşinin üzerine oturup yaptığı işkence hayrete düşürdü 'Esra ezmecinin ağzı açık kaldı'
Psikolog Esra Ezmeci’nin Beyaz TV’deki programına damga vuran işkence, ağızları açık bıraktı. Ünlü psikolog “Ben böyle şey görmedim” diye açıkladı.

Sosyal medya üzerinden gelen müstehcen soruları yanıtlamasıyla dikkatleri üzerine çeken psikolog Esra Ezmeci, son olarak Beyaz TV’de ekranlara gelen programındaki olayla gündeme bomba gibi düştü.

esrae1.webp

Ünlü psikoloğun sunuculuğunu yaptığı programa çağırılan ve eşine işkence yaptığı iddia edilen adamın uyguladığı işkence ağızları adeta açık bıraktı. Ezmeci, işkenceyi anlatmakta bir süre zorlandı.

MÜSTEHCEN SORULAR DİKKAT ÇEKİYORDU

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, dişil enerjiyi yükseltme, kadın erkek ilişkilerini iyileştirme gibi konulardaki sözleriyle geçmişte ön plana çıkmış isimlerden. Ezmeci, son günlerde sosyal medya hesabına gelen cinsel içerikli müstehcen sorulara verdiği yanıtlarla gündeme sık sık geldi.

406006518-18399777517048964-7089622476451566191-n.jpg

Son olarak Beyaz TV’deki programına aldığı konuklarla gündemdeki yerini alan Ezmeci, konuğun eşine uyguladığı işkencenin türünü ifade ederken adeta zorlandı. Duyanların midesi bulandı.

Stüdyoda bulunan Mehmet Sait adlı adamın eski eşleri de dahil olmak üzere eşine uyguladıkları duyanların ağızlarını açık bırakırken, Esra Ezmeci’yi hayrete düşürdü. “Ben böyle şey görmedim” diye açıklayan Ezmeci’nin sözlerine karşı adamın sürekli inkar etmesi dikkatlerden kaçmadı.

esrae2.webp

CANLI YAYINDA AKILALMAZ SÖZLER

Stüdyoyu birbirine katan işkence iddiaları, Esra Ezmeci’nin elindeki telefondan okuduklarıyla birlikte farklı bir boyut kazandı.

Ezmeci’nin öncelikle Mehmet Sait isimli kişinin eşine “Sana işkence uyguluyor muydu? Üzerinde tütün söndürüyor muydu? Seni balığa götürüp ıslatıp dövüyor muydu?” sözlerinin üzerine eşinin verdiği cevaplar dikkatle dinlendi. Ardından Ezmeci, telefonundan göz attığı mesajları okumak için bir hışımla ayağa kalkarak şoke eden o detayı izleyiciye verdi.

whatsapp-image-2023-11-11-at-13-29-29-10.jpg

Ezmeci, Mehmet Sait isimli kişiye dönerek “eşlerini dövüyormuşsun, onlara işkence uyguluyormuşsun” ifadelerini kullandı. Hemen ardındansa eşinin üzerine oturup ellerini tutup yüzüne karşı gaz çıkartarak işkence ettiğini söylemesi üzerine stüdyoda sesler yükseldi. Bu detayı duyanlar hayrete düştü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.