Sarp Apak'tan Gülse Birsel İtirafı 'Avrupa Yakası hakkındaki iddiayı yanıtladı'

Sarp Apak'tan Gülse Birsel İtirafı 'Avrupa Yakası hakkındaki iddiayı yanıtladı'
Ekranların kült dizisi Avrupa Yakası'nın yeniden yayınlanacağına yönelik iddialar bir süredir magazin gündemini meşgul ediyordu. Sarp Apak yanıtladı.

İlk bölümüyle 11 Şubat 2004 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan Avrupa Yakası dizisi Nişantası'nda geçen bir aile komedisi olarak kült diziler arasında yerini almayı başardı.

YENİDEN Mİ EKRANA GELECEK?

Başarılı oyuncu kadrosu ve dinamik senaryosuyla büyük beğeni toplayan dizi, ekranlardaki varlığını tam 190 bölüm sürdürerek, Türk dizi tarihinde en çok izlenen dizilerden biri olarak geçti. Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı dizi de Hümeyra, Ata Demirer,Gazanfer Özcan, Sarp Apak,Tolga Çevik gibi başarılı oyuncular yer aldı. Son dönemlerde Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddiası gündeme bomba gibi düşmesinin ardından dizinin hayranları sosyal medyada bu iddiaya yönelik, olumlu ve destek içerikli paylaşımlarda bulundu. Ancak Gülse Birsel cephesinden konuya ilişkin olumlu ya da olumsuz bir açıklama gelmedi.

SARP APAK İDDİAYI YANITLADI

Bir mekanın çıkışında eşiyle birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarp Apak 'Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceğine yönelik iddialara ilişkin soruyu da yanıtsız bırakmadı. Apak, "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaşlaştırmışlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.