Nur Viral canlı yayında şoke oldu 'Kadın kocasını öyle bir ifşaladı ki'

Nur Viral canlı yayında şoke oldu 'Kadın kocasını öyle bir ifşaladı ki'
Gelen sorularla sık sık gündem olan “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir itiraf izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Beyaz TV ekranlarında Nur Viral sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir itiraf izleyenleri şaşkına çevirdi. 2 çocuk annesi olduğunu söyleyen kadın kocası hakkında anlattıklarıyla izleyenleri şoke etti. Eşinin yaptıkları hakkında yardım isteyen kadın eşini ifşaladı.

İzleyiciler, yayına bağlanarak uzman konuklara yaşadıkları sorunları anlatarak çözüm arıyor. İletişim Uzmanı, Yazar ve Gazeteci Sevda Türküsev'in konuk olduğu programa telefonla bağlanan bir kadın kocasının kendisi anlattığını anlattı.

KOCASINI İFŞA ETTİ

Yayına bağlanan genç kadın, ''Ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim. İkinci evliliğimi yaptım ve ikinci evliliğimde eşim sosyal medyadan tanıdığı kişilerle sürekli konuşuyor.

Yani beni aldatıyor. İlk konuştuğunda yakaladığım kişi eskiden birlikte olduğu kişi.

Ondan gayrimeşru bir çocuğu var. Onu yakaladığımda sordum ismini söyledi kendisi anlattı bir kızı olduğunu. Genelde daha önce birlikte olduğu kadınlarla da konuşmayı sürdürüyor ve ben de bunları yakalıyorum" diyerek anlattı.

ekran-goruntusu-2024-01-12-132102.png

Anlattıklarıyla izleyenleri şoke eden kadın yardım istedi. İletişim uzmanı Sevda Türküsev ise "Eğer imkanın varsa hemen boşan bu adamdan. Bir şey olmaz. Niye uğraşıyorsunuz? Çocuk yapmadan boşan kardeşim. Rezil bir şey" diye karşılık verdi.

ekran-goruntusu-2024-01-12-132054.png

'KÜÇÜK DİLİMİZİ YUTTUK'

Programın sunucusu Nur Viral ise "Böyle bir evlilik olur mu? Yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik. Küçük dilimizi yuttuk" diyerek tepkisini dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.