Kamera karşısında bikinisinin ipi çözüldü 'Martılar fenomene zor anlar yaşattı'

Kamera karşısında bikinisinin ipi çözüldü 'Martılar fenomene zor anlar yaşattı'
Venezüelalı sosyal medya fenomeni kamera karşısında poz verirken bir anda martıların azizliğine uğradı. Genç kadının bikinisinin ipi çözüldü.

Sahil kenarında poz vermek isteyen Venezüelalı fenomen Lele Pons’un neşesi bir anda şaşkınlığa dönüştü. Genç kadının etrafında dolanan martılar zor anlar yaşamasına neden oldu. Meraklı bir martı, genç fenomenin bikini ipini tutup çekti.

v2.jpg

BİR ANDA OLANLAR OLDU

Martıların etrafını sardığı anda henüz bir şeyin farkına varmayan fenomen, poz vermeyi sürdürdü. Tam o esnada bir martının bikini ipini tutup çekmesi üzerine şaşkınlıkla hamle yapan genç kadın son anda göğsünü tutarak çözülen bikinisinin tamamen açılmasına engel oldu. O anlar sosyal medyada en çok izlenen görüntüler listesinde ilk sıralara yükseldi.

feno.jpg

HESABINDAN PAYLAŞTI

Venezüela’da bir yarışma programıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Lele Pons’un başından geçen dikkat çekici olay, Instagram’ı etkisi altına aldı. Ünlü fenomen martılarla yaşadığı ilginç anları kişisel Instagram hesabında paylaştı. Plajda yaşadığı bu olay, tüm dikkatleri üzerine topladı ve kısa süre içerisinde milyonlarca izlenme sayısına erişti.

feno2.jpg

GÖRÜNTÜLER ÇOK TARTIŞILDI

Sosyal medyada viral olan görüntülere binlerce yorum ve beğeni de geldi. Görüntülerde Miami sahilinde poz vermek isteyen fenomenin başında uçan martılar ve bir martının bikini ipini çözmesi görülüyor. Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları bu görüntülerin gerçek olmadığını söyleyen yorumlarda bulundu.

Bazı yorumlarda ise sosyal medya kullanıcılarının gözlerine inanamadıkları yorumları bulundu.

feno3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.