Kocasına doğum gününde ikinci eş hediye etti ‘Sosyal medya yıkıldı’

Kocasına doğum gününde ikinci eş hediye etti ‘Sosyal medya yıkıldı’
Doğum günü hediyeleri arasında enteresan bir tercih olarak görülen bir olay sosyal medyada gündeme geldi. Kadın, eşine ikinci eş hediyesinde bulundu.

Eşlere doğum günü hediyesi seçmenin zor olması, yeni hediye fikirlerine yönelen insanları artırıyor. Özellikle erkekler için hediye seçeneklerinin sınırlı olması, kadınlar tarafından şikayet edilecek bir konu olarak gündeme geliyor. Ancak öyle bir hediye fikri sosyal medyada paylaşıldı ki, duyanların ağzı açık kaldı. Kazakistan’da bir kadın, kocasının doğum gününü kutlamak için tartışma yaratan bir hediye seçti.

İZLEYENLER ŞAŞTI KALDI

Kazakistan’da yaşayan bir kadın, kocası için hazırladığı doğum günü hediyesiyle haftanın en çok konuşulanlar arasına girdi. Doğum günü hediyesi verme konusunda boyut atlayan kadın, eşine ikinci bir eş hediye etmesiyle gündeme geldi.

cift.webp

DOĞUM GÜNÜ PASTASINI GETİRDİ

İkinci eş hediyesiyle sosyal medyanın diline düşen kadın, hediye verme işine farklı bir boyut kazandırdı.

Kadın öncelikle eşinin doğum gününü kutladı. Ardından eşinin doğum günü pastasını bir kadının getirdiği görüldü. Pastayı getiren kadının ise diğer kadının eşine olan doğum günü hediyesi olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan video, birçok kişinin arasında yepyeni bir tartışma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.