Esra Ezmeci'nin canlı yayınında stüdyoda takla attı 'Bunu da gördük'

Esra Ezmeci'nin canlı yayınında stüdyoda takla attı 'Bunu da gördük'
Canlı yayında bunu da gördük! Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında eşiyle barışan konuk, stüdyonun ortasında takla attı.

Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına Burhan Gezer ve eşi Gökçe Gezer damgasını vurdu. Burhan Gezer, yaklaşık 50 gün önce evini terk edip ailesinin yanına dönen eşi Gökçe Gezer ile yeniden barışmak için Beyaz TV’de yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına başvurdu. Hafta içi her gün saat 13.00’te izleyiciyi ekran başına kilitleyen programda eşiyle yüzleşen Burhan Bey hakkında iddialar havada uçuştu.

ekran-goruntusu-2023-11-23-110938.png

Esra Ezmeci’nin ilgiyle izlenen programının dünkü yayınında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Türkiye’nin konuştuğu Gökçe hanım ve Burhan Bey'in arasında yaşanan olaylar herkesi şaşkına çevirdi. Canlı yayında ilginç anlar yaşanırken Burhan Bey, eşi ile barışmak için hamlede bulundu. Gökçe hanım en sonunda Burhan beyi sevdiğini söyleyerek affettiğini açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-11-23-110953.png

Eşiyle barışan Burhan bey, mutluluk gözyaşları dökerek stüdyonun ortasında sevinçten takla attı. Canlı yayında ilginç anlar yaşanırken takla atan Burhan bey, Esra Ezmeci'yi ve stüdyodaki seyircileri kahkahaya boğdu.

ekran-goruntusu-2023-11-23-110856.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.