Kızılcık Şerbeti dizisinde benzinlik sahnesi olay oldu 'Sosyal medyada çok konuşuldu'

Kızılcık Şerbeti dizisinde benzinlik sahnesi olay oldu 'Sosyal medyada çok konuşuldu'
Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinin bu hafta yayınlanan bölümündeki benzinlik sahnesi olay oldu.

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbetinin başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın yer aldığı sevilen dizi “Kızılcık Şerbeti”, bu hafta yayınlanan bölümüyle yine gündem oldu. Dizide “Nursema” karakterine hayat veren Ceren Karakoç’un bir sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Kızılcık Şerbeti 2. Bölüm : Akşam yemeğinde tansiyon yükseliyor!

“NURSEMA ÇOK GERİDEN GELİYOR"

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan “Kızılcık Şerbeti” dizisinin sahnelerine bir yenisi daha eklendi. Dizideki Nursema karakterinin benzin istasyonunda 100 TL’lik benzin istemesi sosyal medyada gündem oldu. Dizinin bu sahnesine “Nursema çok geriden geliyor.” yorumları yapıldı.

Kızılcık Şerbeti'nde güldüren sahne: 50 liralık benzin istedi - Dijital Gaste - Son Dakika Haberleri, Haber ve Güncel Gazete Haberleri, Spor, Magazin, Ekonomi

Bu sahne, sosyal medya kullanıcıları tarafından hızla paylaşıldı ve çok sayıda yorum aldı. Nursema’nın benzin istasyonundaki pompacıdan 100 TL’lik benzin istemesi, izleyiciler arasında büyük bir etki yarattı. Bu durum, dizinin popülerliğinin bir göstergesi olarak kabul edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.