Kuş Uçuşu dizinin 2. sezonu geliyor'Oyuncu kadrosu değişti mi'

Kuş Uçuşu dizinin 2. sezonu geliyor'Oyuncu kadrosu değişti mi'
Kuş uçuşu, Netflix platformunda yayınlandığı tarihten bugüne en geniş hayran kitlesine ulaşmayı başaran yapımlardan biri oldu. Sosyal medyada çok konuşulan dizinin ikinci sezonu merak ediliyordu. İşte Kuş uçusu 2. sezon detayları...

Kuş Uçuşu, Ay Yapım tarafından Netflix için yapılan, ilk bölümü 3 Haziran 2022 tarihinde yayımlanan bir Türk dizisidir. Deneyimli ve idealist biri haberci, ‘’Biri’’ olmaya can atan bir gencin ne kadar ileri gidebileceği sorusu çerçevesinde dinamik bir olay örgüsüyle izleyiciyle buluşturulan dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer ve Koray Kerimoğlu'nun üstleniyor. Senaryosunu ise başarılı yapımlarla adından söz ettiren Meriç Acemi'ye ait…İlk sezonuyla büyük bir hayran kitlesi oluşturan dizinin ikinci sezonunun ne zaman geleceği yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilen konular arasında yer alıyordu. İşte detaylar…

MERAKLA BEKLENEN FRAGMAN YAYINLANDI

Oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak gibi yıldız isimlerin yer aldığı, Meriç Acemi imzalı Netflix dizisi Kuş Uçuşu 14 Aralık'tan itibaren ikinci sezonuyla ekranlara gelecek.

whatsapp-gorsel-2023-11-18-saat-21-45-16-7ee506c8.jpg

DİZİNİN KONUSU NE?

Kuş Uçuşu, farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını konu ediyor. Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolda yürüme biçimleri X kuşağına göre artık bambaşkadır. Genç bir kadın olan Aslı da kariyer basamaklarını tırmanmak için çok çalışmaya güvenmek yerine "kuş uçusu" gitmeye çalışır.


OYUNCU KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK VAR MI?

Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve İrem Sak gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizinin kadrosu için 2. sezonda gündeme gelen ve resmi hesaplar tarafından duyurulan bir oyuncu değişikliği söz konusu değil ancak kadroya dahil edilen süpriz isimlerin olacağı iddialar arasındaki yerini koruyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.