Yalı Çapkını o sahneyle seyircinin tepkisini çekti 'Artık tadı kaçtı'

Yalı Çapkını o sahneyle seyircinin tepkisini çekti 'Artık tadı kaçtı'
Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını seyircisini kızdırdı. Dün akşam ekrana gelen bölüm sonrasında yayınlanan fragmanı görenler şok oldu. Dizi X platformunda TT listesinin birinci sırasında yer aldı!

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını 23 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan ilk bölümüyle izleyicinin beğenisine sunuldu. Yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un üstlendiği dizinin senaryosunu ise Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın kaleme alıyor.Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoglu, Beril Pozam, Gözde Kansu, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Buçe Buse Kahraman, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin 47. bölüm fragramanı izleyiciyi isyan ettirdi. İşte detaylar…

yali-capkini-english-subtitles.jpg

Yalı Çapkını yayınlandığı günden beri sosyal medyanın en çok gündem olan dizilerinden biri, tansiyonun bir türlü düşmediği hareketli senaryosuyla izleyiciden her cuma tam not almayı başaran dizi, bu kez sevenlerini isyan ettirdi.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Star Tv’nin sevilen dizisinin konusu şöyle; ‘’Gaziantepli Korhan Ailesi’nin reisi Halis Ağa’nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit’in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediyor. Ferit, sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı fazlasıyla kızdırır. Ailesi Ferit'in Gaziantep'te uygun gördükleri bir kızla evlenmesine karar verir. Evlenmek istemeyen Ferit, dedesini dinlemek zorunda kalır. Aile Ferit'e uygun birini bulmak için evin en büyük gelini olan İfakat'ı görevlendirir. Suna adındaki genç bir kız, Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunur. Ancak isteme töreni sırasında yaşananlar hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı derinden etkiler.’’

FERİT VE SEYRAN ARASINDA SULAR DURULMUYOR

Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünün ardından bugün yayınlanan 47. bölüm fragmanına tepki yağdı! Başarılı genç oyuncu, Buçe Buse Kahraman’ın birkaç bölüm önce diziye geri dönmesiyle Seyran ve Ferit arasındaki suların bulandırılmasını doğru bulmayan izleyiciler senariste ateş püskürdü! ‘’ Diziyi sakız gibi uzattınız’’, ‘’ Seyran ile Ferit ayrılırsa izlemem’’ şeklinde yapılan yorumlarla dizi X platformunda TT listesinin birinci sırasında yer aldı!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.