İki ünlü oyuncudan nefes kesen dizi İlk tanıtım yayınlandı detaylar ortaya çıktı

İki ünlü oyuncudan nefes kesen dizi    İlk tanıtım yayınlandı detaylar ortaya çıktı
Öykü Karayel ve İlker Kaleli’nin başrolünü paylaştıkları Arak dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde başarılı iki oyuncu İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in yer aldığı, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği nefes kesen dizi “Arak”ın detayları ortaya çıkmaya başladı. Dizinin ilk tanıtımı yayınlandı ve sosyal medyada yorum yağmuru başladı. Herkes ünlü ikilinin dizisinin nasıl olacağını merak etmeye başladı.

arak2.jpg

ARAK DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

İlk tanıtımının televizyonda görülmeye başlamasıyla Arak dizisi merak konusu oldu. Show TV ekranlarına gelmesi beklenen dizi için henüz net tarih verilmedi. Ancak tanıtım şimdiden dizi severleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Peki Arak dizisinin konusu ne? İşte detaylar…

ARAK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Başrollerini iki başarılı oyuncu İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in paylaştığı, Most Production tarafından Show TV ekranlarına taşınan Arak dizisinin konusu izleyicilerin şimdiden yüreklerini heyecanla doldurdu.

arak3.jpg

İlker Kaleli’nin ‘Kara’ isimli karakteri canlandırdığı, Öykü Karayel’in Zeynep karakterini oynadığı; yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın üstlendiği, senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın kaleme aldığı Arak dizisinin konusu şöyle:

Hayatını çalanlardan intikam almanın peşine düşen Kara, Zeynep’le sürpriz bir şekilde karşılaşır ve ikili arasında sürükleyici bir öykü başlar.

arak1.jpg

ARAK DİZİSİNİN KADROSU

Oyuncu kadrosunda; İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve değerli oyuncular yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.