Gönül Dağı'nda izleyiciyi üzen ayrılık kararı 'o isim artık yok'

Gönül Dağı'nda izleyiciyi üzen ayrılık kararı 'o isim artık yok'
TRT ekranlarının reything rekortmeni dizisi Gönül Dağı, bu kez şaşırtan bir ayrılık kararıyla gündeme geldi. Yeni oyuncuları kadroya dahil olurken dizinin sevilen karakterinden birinin veda kararı izleyiciyi üzdü.

TRT'nin izleyiciyi ekrana bağlayan dizisi Gönül Dağı, yayınlandığı günden beri reything rekorları kırmaya devam ediyor birbirinden değerli oyuncuları kadrosunda barındıran dizi Köprü Film imzası taşıyor. 17 Ekim 2020 tarihinde aile, dram, komedi ve romantik türündeki Türk dizinin senaryosu yazar Mustafa Çiftçi'nin bozkır hikâyelerinden esinlenerek yazıldı. Dizinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise başarılı isimlerden Yahya Samancı yer alıyor. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı dizi hikayesiyle izleyicinin beğenisini topluyor.

4061850.jpg

4. SEZONDA FLAŞ AYRILIK

Dizi yakaladığı başarıyı tam 4 sezondur sürdürmeye devam ediyor. Son günlerde bir ayrılık haberiyle gündeme gelen dizinin hayranları sosyal medyada eleştirel ifadelerle kararı yorum yağmuruna tuttu. Dizinin sevilen karakterlerinden isimleri arasında yer alan bir oyuncunun böyle ani bir kararla diziden ayrılması sevenleri üzdü.

ade3c7ebg4.jpg

PERFORMANSI BÜYÜK BEĞENİ TOPLAMIŞTI

Dizide Zahide karakterine hayat veren Ecem Özkaya'nın performansı ve karakterin hikayesine kattığı derinlikle takdir toplamıştı. Genç oyuncu kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmış, Zahide karakteri izleyiciler tarafından sevilmişti. Alınan bu kararla dizinin reythinglerinin düşüp düşmeyeceği merak ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.