Masterchef All Star yolculuğu son bulan isim belli oldu 'Heyecanına yenik düştü'

Masterchef All Star yolculuğu son bulan isim belli oldu 'Heyecanına yenik düştü'
MasterChef All Star mücadelesi buruk bitti. O isim öyle bir hata yaptı ki, sadece izleyiciler değil yarışmacılar da şok oldu. İşte tüm detaylar…

Her hafta bir ismin elendiği MasterChef All Star yarışması tüm heyecanıyla sürüyor. Bu haftanın elenen ismi hatasının kurbanı oldu. Peki, hangi yarışmacının Masterchef yolculuğu bitti?

Seyircisini ekranlarının başında esir alan yemek yarışması MasterChef All Star’ın dün gece yani 19 Kasım 2023 tarihinde TV8’de yayınlanan son bölümünde yarışmacılardan biri son mücadelesini verdi. Yaptığı birkaç hatanın üst üste gelmesiyle adım adım eleme potasına giden ve elenen o isim, hayranlarını üzdü. Hataları şaşkınlığa neden oldu.

POTADAKİ İSİMLER KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

Heyecanlı serüvenin ilk turunda Eren, Hasan, Batuhan, Esra, Dilara, Ayaz, Tolga başarılı bir mücadele içerisinde yemeklerini yaptı. İlk turda geçen isimler Hasan, Dilara ve Eren oldu.

Şefler kararı açıklamadan önce bir yarışmacının kritik hatasını gözler önüne serdi.

KARARDA DEĞİŞİKLİK OLDUĞU AÇIKLANDI

Karar açıklanmadan önce Mehmet Şef yarışmacılara döndü ve “Bazı olaylar akıl alır gibi değil. Bu hataları buralarda nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum. Arkadaşlar burası All Star, hata kaldırmaz” diyerek yarışmacılar üzerinde bir gerginlik yarattı.

Ayaz’ın yemeğini sunmadan önce sosunun içinden kaşıkla bir yabancı madde çıkardığının ekranlara yansıması sonucu tabağı ilk turda değerlendirmeye alınmadı. Esra, Ayaz, Batuhan ve Tolga ise ikinci tura devam etti.

ELENEN ADAY BELLİ OLDU

İkinci turda yarışan Esra, Ayaz, Batuhan ve Tolga’nın arasından bir isim veda etti. Elenen isim, yaptığı son hatadan gitti. İkinci turda en başarılı tabağı yapan isim Tolga seçildi. İkinci en başarılı tabağı yapan isim Esra oldu.

Sona kalan Batuhan ve Ayaz arasından veda eden isim Ayaz oldu. Ayaz, yarışma sona ermeden önce yanlışlıkla sosunu çöpe kaldırarak eksi puana düştü. Yemeğinin pişmemesi de etken olunca, daha iyi tabak çıkaran Batuhan’ın önüne geçemedi. Yaptığı hatalar dizisiyle sona ilerleyen Ayaz, hüzünle yarışmadan ayrıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.