Nihal Candan’ın sırrı ortaya çıktı Meğer herkesten saklamış

Nihal Candan’ın sırrı ortaya çıktı   Meğer herkesten saklamış
Kara para aklama, suç örgütü üyeliği gibi suçlardan kardeşi Bahar Candan ile tutuklanan Nihal Candan’la ilgili sürpriz gerçek ortaya çıktı, herkes şoke oldu.

Mal varlığı değerini aklama, suç örgütüne üye olma, örgüt kurma suçlarından gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Candan kardeşlerle ilgili her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor.

Kararı duyduğunda gözyaşlarına hakim olamayan ve kendini yerlere atan, Candan kardeşlerin büyüğü Nihal Candan ile ilgili gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Show TV’nin haberine göre Nihal Candan’ın yaklaşık 4 ay önce gizli kapaklı bir şekilde dünyaevine girdiğinin ortaya çıkması gündeme oturdu. Yedikleriyle içtikleriyle sürekli ortada olan Candan kardeşlerin bu evliliği sır gibi saklaması duyanları şaşkına çevirdi.

nihal1.jpg

ANNESİ VE BABASI NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından son günlerde peş peşe gelen tutuklama talepleri Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile başladı. Tutuklama dalgası en son Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlere uzandı. Haklarında çıkan iddialar sonucu gözaltına alınan kardeşler, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kısa süre önce tutuklanan Nihal Candan’ın Temmuz ayında evlendiği ve 4 aydır evli olduğu Show TV haberde ekranlara geldi. Nihal Candan’ın 28 Temmuz’da dünyaevine girdiği kişinin iş insanı Mehmet Faruk Çiçek olduğu öğrenildi. Çiftin nikahından görüntüler de ortaya çıktı. Çiftin nikah şahitliğini ise Candan kardeşlerin anne ve babası yaptı.

nihal2.jpg

EŞİNDEN HİÇ SES YOK

Nihal Candan ve Bahar Candan’ın tutuklanmasının ardından Nihal Candan’ın eşinin hiçbir şekilde ortalıklarda olmaması da dikkatlerden kaçmadı. Eşini yalnız bırakan Çiçek, iddialara göre Candan’ın gözaltı sürecinde evdeydi ve emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.