Eşlerin çıplak fotoğraf isteğine tepkisiyle viral olmuştu 'Programda kahkaha attıran sosyal medya gönderisi'

Eşlerin çıplak fotoğraf isteğine tepkisiyle viral olmuştu  'Programda kahkaha attıran sosyal medya gönderisi'
Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı'nın "Hayatta Her Şey Var" programındaki tepkileri gündem oluyordu. O tepkilerden biri sosyal medyaya konu olunca kahkaha tufanı koptu.

Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, 'Hayatta Her Şey Var' programında konuk olarak yer aldığında, güldüren anlarıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran tepkisini ise ilginç bir soruya vermişti. Kavaklı, 'Eşler birbirlerine çıplak fotoğraf gönderebilir mi?' sorusu üzerine oldukça öfkelenmişti.

TEPKİSİ VİRAL OLMUŞTU

Kavaklı, eşinden çıplak fotoğraf talep eden bir erkeğe kızarak, “Bre salak. Zaten yan yana yatıyorlar” şeklinde tepki göstermişti. Bu sırada Nur Viral'in tepkileri de ayrıca gündeme gelmişti.

yusuf-kavakli-hoca.jpg

Instagram'da bulunan Sapien Project hesabı, bu olayları farklı bir formatla yayınladı. Nur Viral'in oldukça beğendiği bu video, yayın sırasında da gösterildi. Hem Yusuf Kavaklı hem de Nur Viral, videoyu izlerken kahkaha krizine girdi.

Kavaklı, videoyu hazırlayanlara teşekkür ederken, Nur Viral, "Hocam çok tatlısınız, sizi çok seviyoruz. Diyaloğumuzu böyle alıp yayınlamışlar, biz de sevgiyle kucaklıyoruz" şeklinde yorum yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.