Kızılcık Şerbeti’nde akılalmaz olaylar Nilay ve Mustafa arasında ipler gerildi ‘Bebek kimden’

Kızılcık Şerbeti’nde akılalmaz olaylar  Nilay ve Mustafa arasında ipler gerildi ‘Bebek kimden’
Kızılcık Şerbeti dizisinde gerilim ve ayrılıklar bitmiyor. Nilay ve Mustafa arasında gelişen ‘bebek’ kriziyle ilgili yeni gelişmeler 48. Bölümde ortaya çıkıyor.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni bölümleriyle her Cuma akşamı yayına geliyor. 47. bölümü ekranlara gelmiş dizinin 48. bölümü için nefesler tutuldu. Yaşanan yeni gelişmeler, yeni bölümle ilgili sabırsızlığı artırdı.

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak diye merak edenlerin Cuma günü ekranlara gelmesi bekleniyor. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

kizil1.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ 48. BÖLÜMDE ABDULLAH EVİNE DÖNÜYOR

Aradaki yaş farkına rağmen süren Alev ve Abdullah’ın büyük aşkı son bulmuş gibi görünüyor.

Yayınlanan geçen bölümde Abdullah’ın fenalaşarak düşmesi, kalp krizi geçirdiğini düşündürmüştü. Ekranlara gelecek olan yeni bölümde ise Ömer, Abdullah’a ulaşamayınca başına kötü bir şey gelmiş olabileceğini düşünüyor ve ağabeyini bulmaya gidiyor. Otele koşan Ömer, ağabeyi Abdullah’ı yerde yatarken bulup hastaneye kaldırıyor.

Fatih babasının kalp krizi geçirdiğini amcasından telefonda öğreniyor. Tanıtımda Doğa’nın Fatih’i teselli ettiği anlar ekranlara yansıyor.

Bu sırada Alev, ailesinin evine uğruyor. Burada ailesi ile yüzleşen Alev’in “Siz neden üzgünsünüz? Yaşı büyük birini sevdim diye parasını seviyor oldum” sözleri seyirciyi meraklandırıyor.

Fragmanın ilerleyen sahnelerinde annesinin Alev’e “kendi düşen ağlamaz” dediği duyuluyor. Bunun üzerine Kıvılcım’ın “Bazen ağlayacağını bile bile düşersin” şeklinde ifadeleri duyuluyor.

Yeni bölümün ikinci tanıtımındaysa Alev’e büyük bir şok yaşatılıyor. Solmaz, Abdullah’ın ailesine döndüğünü söylüyor. Pembe’nin karısı olarak Abdullah ile ilgilendiğini Alev’e söyleyen Solmaz, yeni kalp kırıklıklarına yol açıyor.

ÖMER VE KIVILCIM AŞKI RESMEN SON BULUYOR

Yeni bölümün ilk fragmanında bir davette bir araya gelen iki Ünal ve Arslan aileleri ile ilgili yeni gelişmeler fragmanda göze çarpıyor. Ömer’in yeni kız arkadaşıyla sohbeti, Kıvılcım’ın radarına takılırken onun da meraklı ve kıskanç bakışları Ertuğrul’un radarından kaçamıyor.

Bu sırada Ömer’in alkol aldığını gören Fatih “Amcam içki mi içiyor?” diye soruyor. Ömer’in ilerleyen sahnelerde yeni kız arkadaşıyla yakınlaştığı sahneler, Kızılcık Şerbeti izleyicisinin ağızlarını açıkta bırakıyor.

Yayınlanan ikinci tanıtımda Kıvılcım ile Ömer karşı karşıya geliyor. Kıvılcım’ın “İçki içmeye başlamışsın” sözleri üzerine Ömer “Sana da yeni iş ve aşk hayatında mutluluklar dilerim” dediği görülüyor.

NİLAY’A BÜYÜK ŞOK!

Yeni bölümün ilk fragmanında Nilay’a boşanma celbi geliyor. Durumu Mustafa’ya sorması üzerine Mustafa, aile evinin sofrasında “Senden boşanıyorum. O bebeğin benden olmadığını biliyorum” sözlerini söylüyor. Sonradan yayınlanan ikinci fragmanda Nilay’ın gizli gizli “Mustafa öğrenirse beni boşar” sözlerini duyan Mustafa’nın kendini göstermeden gidip boşanma davası açtığı izleyici tarafından böylece anlaşılıyor.

kizil2.jpg

İkinci fragmanda Mustafa’nın “Çocuk benden değil, söyle de rahatla. Sen beni bu evde yerini sağlamlaştırmak için kullandın” sözlerini söylemesi, izleyicinin heyecanını daha da artırıyor. Ardından gelen Nilay’ın sözleri, yeni bölümün iple çekilmesine neden oluyor. Nilay, çocuğun Mustafa’dan olmadığını adeta haykırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.