Bu hamle ilişkiyi evliliğe götürüyor 'Bilinçaltı direkt algılıyor'

Bu hamle ilişkiyi evliliğe götürüyor  'Bilinçaltı direkt algılıyor'
İlişkinizde zaman zaman yaşanan farklı gündem barındıran sorunlar,ilişkiyi yıpratabilmektedir.

İlişkinizde zaman zaman yaşanan farklı gündem barındıran sorunlar,ilişkiyi yıpratabilmektedir. Beyin bu tarz durumlarda savunma mekanızmasını harekete geçirdiğinden,atak niteliğinde tepkiler verilmesine dolasıyla ilişki de yaşanan küçük bir durumun, büyümesine sebep olabiliyor. Yapılan çalışmalar insanların ilişkilerindeki sorunları son raddeye gelene kadar konuşmaktan çekindiğini ve bu nedenle kavgaların ayrılıklara kadar varabildiğini gösteriyor.

UZUN CÜMLELER BİR ŞEY İFADE ETMİYOR

İlişkinizde bir sorun varsa bunu kesin ifadelerle ama kısa bir şekilde ifade etmelisiniz. İlişki konusunda tavsiye veren ünlü isimler, erkeklerin uzun cümlelerle ifade edilen sorunlarda daha çok kendilerini savunma pozisyonuna geçtiğini dolasıyla söz konusu durumun da ilişkide yaşanan sorunları daha da büyüttüğünü ifade ediyor. Erkek beyni kısa ve net cümlelerle ifade edilen sorunlara daha net ve olumlu tepkiler veriyor.

İDEAL KADIN OLMADAN İDEAL KADIN OLABİLİRSİNİZ

'Evlilik' kelimesi erkeklerin bilinçaltında kaçınma güdüsünü harekete geçirir. Dolayısıyla eğer partnerinizle evlilik düşünüyorsanız bunu bilinçaltı yöntemleri kullanarak denemelisiniz.İlişkiniz uzun solukluysa,ailenizin beklentilerini öne sürerek erkeğin bir adım atmasını sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.