Beyaz yastıkların sırrı sonunda ortaya çıktı 'Tek ürün kar gibi yapıyor'

Beyaz yastıkların sırrı sonunda ortaya çıktı 'Tek ürün kar gibi yapıyor'
Sıklıkla cildinize temas eden yastıkları hijyenik bir şekilde kullanmak için yıkanma sıklığı önem arz ediyor. Yastıkları kar gibi bembeyaz yapmak için bu karışımı mutlaka deneyin.

Sürekli kullandığınız ve cildinize direkt temas eden yastıkların yeterince temiz olması cilt sağlığınız için önem arz ediyor. Yastığın cildinize doğrudan temas etmesi, temiz olmaması durumunda akne ve cilt sorunlarını tetikleyerek, artmasına ve yayılımına yol açabilmektedir. Yastık ve kılıf temizliğini doğru yöntemler kullanarak yapmak, hijyen açısından önem teşkil etmektedir. Peki doğru yastık ve kılıf temizliği nasıl yapılır?

sapsari-yastiklari-kar-beyaza-ceviriyor-kucuk-temizlik-tuyosuyla-cikmayan-leke-kalmayacak-973266524.jpg

KAR GİBİ BEYAZLIYOR!

250 ml sıvı deterjan kullanmanız gerekiyor. Her zaman kullandığınız ve beğendiğiniz bir deterjanı da karışıma ekleyin.Son dönemlerin popüler temizlik ürünü olan beyaz sirkeden de karışıma yaklaşık 125 ml ekleyin. 150-200 gram kadar da çamaşır sodası eklemeniz gerekiyor ardından tüm malzemeleri karıştırarak mucizevi karışımı elde edebilirsiniz

PÜF NOKTASI SICAK SU

700 ml sıcak su ekleyerek karıştırın. Bu karışımı çamaşır makinenizin tamburuna yerleştirin ve sıcak suda yıkama işlemini gerçekleştirin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.