Hazal Kaya ve Ali Atay’ın kızları ilk kez yaş gününde görüldü 'Yüzünü sır gibi saklıyordu'

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın kızları ilk kez yaş gününde görüldü 'Yüzünü sır gibi saklıyordu'
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin kızları Leyla Süreyya, geçtiğimiz yıl dünyaya gelmişti. Hazal Kaya, kızının yaş gününde mutlu aile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Mutlu evlilikleriyle ve başarılı oyunculuklarıyla sık sık adlarından söz ettiren oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay, kızlarının doğum günü partisinde mutlu aile pozları verdi. Çiftin 5 yaşında Fikret Ali adında bir oğulları, bir de geçen yıl dünyaya gelen Leyla Süreyya adında kızları bulunuyor.

Hazal Kaya, daha önce de kızını sosyal medyada paylaşmış ancak yüzünü kimseye göstermemişti.

yuzunugostermed.jpg

Kaya ve Atay çiftinin oğulları Fikret Ali’nin kendilerine olan benzerliği sık sık gündeme geliyordu. Babasının kopyası mı yoksa annesine mi benziyor tartışmalarıyla gündeme gelen Fikret Ali, adeta iki ünlü ismin bir kopyası gibi görünüyor. Çiftin kızları Leyla Süreyya’nın kime benzediğiyse merak konusuydu. Çünkü ünlü çift, kızlarının yüzünü sosyal medyada daha önce paylaşmadı.

3-yil-w-lancomeofficial-nicelerineee-melisilkkilicakingurbuzfinnlohanlonkckulbaybrakerdem-lancomemakeup.jpg

Ancak gerçekleşen doğum günü partisindeki fotoğraflarını sosyal medya hesabına yükleyen Hazal Kaya, kızı Leyla Süreyya’nın güzelliğini gözler önüne serdi.

1 YAŞINA BASTI

Gözlerden uzak, mutlu bir evlilik yaşayan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti, 2023 yılında ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar. Dünyaya gelen kızlarına Leyla Süreyya ismini verdiler.

ekran-alintisi-002.jpg

Kızları için doğum günü partisi veren ünlü çift, mutlu anlarını çektirdikleri karelerle ölümsüzleştirdi. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, o anları takipçileriyle paylaşarak kızı Leyla Süreyya’nın yüzünü ilk kez gösterdi.

canim-kizim-kalbim-sureyyam-sen-gunes-gibi-dogup-dunyamizi-aydinlatali-tam-bir-yil-oldu-hala-inanamiyorum-iyi-ki-dogduniyi-ki-bizimlesin-bu-dortlu-fotograflara-baktikca-gozlerim-doluyor-sizinle-aile-olmak-ne.jpg

Paylaştığı gönderiye “Canım kızım, kalbim Süreyya’m. Sen güneş gibi doğup dünyamızı aydınlatalı tam bir yıl oldu hala inanamıyorum! İyi ki doğdun,iyi ki bizimlesin. Bu dörtlü fotoğraflara baktıkça gözlerim doluyor, sizinle aile olmak ne güzel” notunu düştü.

canim-kizim-kalbim-sureyyam-sen-gunes-gibi-dogup-dunyamizi-aydinlatali-tam-bir-yil-oldu-hala-inanamiyorum-iyi-ki-dogduniyi-ki-bizimlesin-bu-dortlu-fotograflara-baktikca-gozlerim-doluyor-sizinle-aile-olma-1.jpg

“ÜLKENİN ÇITASI YÜKSELDİ”

Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan gönderide çok sayıda takipçi ve ünlülerin yorumları dikkat çekti. Kaya’nın eski rol arkadaşı Reha Özcan’ın yaptığı yorum çok sayıda beğeni aldı. Özcan, “Maşallah… Yemin ederim ülkenin çıtası yükseldi, iyi ki tanışmışsınız… Seviyorum hepinizi çok…” ifadelerini kullandı.

hazal-kaya-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.