Survivor'a flaş hamle 'Bir dönem çok konuşulmuştu 'O isim geri mi geliyor

Survivor'a flaş hamle 'Bir dönem çok konuşulmuştu 'O isim geri mi geliyor
Survivor ekrana gelen her bölümüyle olay olmaya devam ediyor. Şimdi de geçmişten o sansasyonel ismin geleceği iddia edildi.

Son günlerde sosyal medyada adından söz ettiren Aşk-ı Memnu'nun 'Bülent'i olarak tanınan Batuhan Karacakaya, Survivor'a katılacağı konuşulan isimler arasında yer alıyor. Ancak henüz resmi bir açıklama yapmamış olmasına rağmen, çeşitli iddialar ve söylemlerle gündemde kalmaya devam ediyor.

Özellikle Acun Ilıcalı ile ilişkisi ve Survivor All Star teklifi konusundaki açıklamalarıyla dikkat çeken Karacakaya, kamuoyunda merak konusu haline gelmiştir. Acun Ilıcalı'ya yönelik yaptığı açıklamalar ve Survivor teklifini kabul etmemesine dair ifadeleri, sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştır.

Batuhan Karacakaya'nın, "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da..." şeklindeki sözleri de uzun süre gündemde kalmış ve tartışılmıştı. Bu durum, Survivor All Star'a katılıp katılmayacağıyla ilgili spekülasyonları daha da artırdı.

Ancak, Karacakaya'nın henüz resmi bir açıklama yapmamış olması nedeniyle, Survivor All Star'a katılıp katılmayacağı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medyada dolaşan iddialar ve spekülasyonlar, Karacakaya'nın gündemdeki yerini korumasına neden oluyor.

ekran-goruntusu-2024-02-11-160002.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.