AKP'nin seçim çalışmasına yapılan saldırıya ilişkin 17 gözaltı

AKP'nin seçim çalışmasına yapılan saldırıya ilişkin 17 gözaltı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AKP'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında yapılan saldırıya ilişkin 17 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un saldırıyla ilgili 57 adrese operasyon düzenlendiğini, baskınlarda 17 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Dünkü saldırıda bir kadın başından ağır yaralanmıştı.

Adalet Bakanı Tunç sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay seçim çalışması yaptığı sırada saldırıda bulunan kişilere yönelik açıklamalarda bulundu.

kucukcekmece.webp

Tunç, uzun namlulu silahla yapılan saldırıya ilişkin Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde saldırı ile bağlantısı olduğu düşünülen 17 şüphelinin gözaltına alındığını, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

kucukcekmeceakpsaldiri.jpg

Diğer seçimlerde olduğu gibi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin de huzur ve güven içinde geçmesi için Bakanlık olarak gerekli önlemleri aldıklarını vurgulayan Tunç, şehir eşkıyalarına, organize suç örgütlerine, halkın huzurunu bozmalarına izin vermeyeceklerini söyledi. Bakan Tunç, halkın huzurunu bozanların huzurunu bozacaklarını ifade etti.

Diğer yandan saldırı anının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.