TİP, Hatay adayını belirledi

TİP, Hatay adayını belirledi
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediyesi adayını yarın sabah açıklayacak. TİP'in Hatay adayının Gökhan Zan olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi adayı olarak Lütfü Savaş’ı aday göstermesi kamuoyunda tartışma yaratmış başlayan tartışmalar, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay’da depremlerin birinci yıldönümü anmalarına da yansımıştı. 6 Şubat anmasında iktidar temsilcilerine yönelik protestolarda Lütfü Savaş da nasibi almıştı.

TİP'DEN İDDİALI İSİM

Gözlerin çevrildiği Hatay'da Türkiye İşçi Partisi (TİP) ile birlikte çeşitli muhalif kanatların aday çıkarabileceği söyleniyordu. TİP Hatay'da aday çıkarmaya karar verdi.

gokhanzan2.webp

TİP, resmi X hesabından yaptığı duyuru ile 12 Şubat Pazartesi günü saat 11.00’de 'Hatay İttifakı'nın Büyükşehir Belediye başkan adayını kamuoyuna açıklayacaklarını duyurdu. TİP'in aday olarak eski futbolcu Gökhan Zan'ı göstereceği belirtiliyor. Gazeteci Hasan Basri Akdemir de bir paylaşım yaparak TİP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Gökhan Zan'ın belirlendiğini, Parti Meclisi'nin aldığı karar kabul edildiğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.