Böyle bir olay görülmedi 'Ünlü oyuncu öldükten bir gün sonra dirildi

Böyle bir olay görülmedi 'Ünlü oyuncu öldükten bir gün sonra dirildi
Ünlü yıldızın rahim ağzı kanseri nedeniyle hayatını kaybettiği haberi hayranlarını yasa boğdu. Ancak gerçekler ortaya çıktı.

Bollywood'un ünlü yıldızı Poonam Pandey'in, rahim ağzı kanseri nedeniyle hayatını kaybettiği haberi, hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Ancak kısa bir süre sonra ortaya çıkan gerçek, sosyal medyada büyük bir sarsıntıya neden oldu.

Pandey'in menajeri tarafından yapılan ve hastalıktan kaynaklanan ölümü duyuran bir sosyal medya mesajı, milyonlarca takipçiye ulaştı. Mesajda, "Bugün zor bir gün. Sevgili Poonam'ımızı rahim ağzı kanseri nedeniyle kaybettiğimizi derin bir üzüntüyle bildiriyoruz" ifadelerine yer verildi.

Bu haberle sarsılan hayranlar, bir gün sonra şaşkına döndüler, zira genç oyuncu hayatta olduğunu ortaya çıkardı.

ekran-goruntusu-2024-02-04-145817.png

Ancak Pandey, yalan söylediği için pişmanlık duymadığını, asıl amacının rahim ağzı kanserine dikkat çekmek olduğunu belirtti. "Evet, ölümüm hakkında yalan söyledim, kabul ediyorum. Ancak bu sayede bir anda herkes rahim ağzı kanseri hakkında konuşmaya başladı, değil mi? Bu bilinci yayabildiğim için gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2024-02-04-145830.png

Pandey, hayranlarından özür dilerken, "Rahim ağzı kanseri, diğer kanser türlerinin aksine tamamen önlenebilir. HPV aşısı ve erken teşhis testleri, bu hastalığa karşı etkili bir savunma sağlıyor. Bu konuda farkındalık yaratmak ve kadınların önlem alması gerektiği konusunda bilinçlendirme yapmak çok önemli" dedi."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.