Emekliliği kısa sürdü sahnelere geri dönüyor 'Ünlü isimden flaş karar'

Emekliliği kısa sürdü sahnelere geri dönüyor 'Ünlü isimden flaş karar'
Ünlü aktör ve komedyen emeklilik kararının ardından yeniden setlere döneceğini açıkladı.

Ünlü aktör ve komedyen Jim Carrey, iki yıl önce duyurduğu emeklilik kararının ardından yeniden setlere döneceğini açıkladı. Carrey, sevilen Sonic the Hedgehog serisinin yeni sezonunda rol olacağı kesinleşti.

Hollywood'un sevilen komedyeni ünlü oyuncu Jim Carrey'nin yeni projesi açıklandı. Oyuncu, Sonic the Hedgehog 3 (Kirpi Sonic) filminde rol alacağı kesinleşti. Serinin ilk iki filminde de rol alan Carrey, Doktor Eggman karakterini hayat veriyor.

NTV'nin haberine göre; 62 yaşındaki oyuncu, 2022 yılında emekli olacağını ve Kirpi Sonic 2'nin son filmi olacağını duyurmuştu. Usta oyuncu "Eğer melekler bana altın mürekkeple yazılmış bir senaryo getirirse ve bu hikaye insanlar için önemli olacaksa tekrar bu yola girebilirim" söyleminde bulunarak kariyerini noktalamadığını söylese de ara vereceğinin altını çizmişti.

carrey.jpg

USTA İSİMLER ROL ALACAK

Filmde Sonic rolüyle Ben Schwartz, Tom Wachowski rolüyle James Marsden, Knuckles rolüyle Idris Elba ve Tails rolüyle Colleen O’Shaughnessy gibi usta oyuncular yer aldı.

Üçüncü filmin kadrosuna ise Krysten Ritter, James Wolk, Alyla Browne, Jorma Taccone, Sofia Pernas, ve Cristo Fernández gibi isimler katıldığı belirtildi. Serinin ilk iki filmi gişede toplamda 870,8 milyon dolar kazanç sağladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.