Hilmi Cem İntepe'nin Survivor hamlesi olay oldu 'Kadroya dahil mi olacak'

Hilmi Cem İntepe'nin Survivor hamlesi olay oldu 'Kadroya dahil mi olacak'
Hilmi Cem İntepe'nin son hamlesi kafa karışıklığı yarattı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2024 All Star'da yarışma tüm heyecanıyla devam ediyor. Ekrana geldiği günden bu yana izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaran yarışmada, yarışmacılar arasındaki tansiyon bir türlü düşmüyor. Yarışmacıların tartışmaları ile sık sık gündem olan yarışmanın bu sefer gündem oluş nedeni biraz farklı, Survivor'ın eski şampiyonlarından Hilmi Cem İntepe'nin son hamlesi kafa karışıklığı yarattı.


HİLMİ CEM GERİ Mİ DÖNÜYOR
Survivor'ın başarılı oyuncularından biri sayılan Hilmi Cem İntepe yarışmada olduğu dönemde sık sık diğer yarışmacılarla yaşadığı polemiklerle gündeme gelmeyi başarıyordu. Platformda sergilediği performanslarla da gündem olan intepe'nin Survivor performansları çok konuşulmuştu. Hayranları bu dönem onun Survivor All Star 2024 kadrosunda olmasını bekliyordu ancak beklenen olmadı. Televizyon kariyerine bir süre dizilerde oyunculuk yaparak devam eden Hilmi Cem'in son yaptığı hamle ise kafaları karıştırdı.


SOSYAL MEDYADAN TAKİBE ALDI
Hilmi Cem İntepe'nin kendi kullandığı official hesabından Survivor Türkiye'nin resmi hesabını takip etmesi; 'Hilmi Cem yarışmalara geri mi dönüyor?' sorusunu akıllara getirdi. Ancak resmini bir açıklama henüz yok.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.