Dilan Polat serbest mi bırakıldı 'Viral olan video ortalığı karıştırdı'

Dilan Polat serbest mi bırakıldı 'Viral olan video ortalığı karıştırdı'
Sosyal medyada bazı kullanıcıların paylaştığı Dilan Polat'a ait videolar yeni bir gündem oluşturdu.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti lüks yaşantılarıyla ve güzellik merkezleriyle gündem olmalarının ardından MASAK Polat ailesi hakkında inceleme başlatmıştı. İncelemenin ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Vergi kanununa muhalefet" suçlarından soruşturma başlatmıştı.

DİLAN POLAT CEZA EVİNDEN ÇIKTI MI?

Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından Polat ailesi halen konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya platformlarında Dilan Polat'ın ceza evinden çıktığına dair videolar yayılınca, özellikle X ve Tiktok gibi platformlarda kullanıcılar tarafından iddiaların gerçekliği sorgulanmaya başladı.

ESKİ VİDEOLARI ETKİLEŞİM İÇİN TEKRAR YAYINLIYORLAR

Dolaşımda olan videolar incelendiğinde, videoların eski olduğu anlaşılıyor. Söz konusu videolar etkileşim aldığından ve etkileşim gelir getirdiğinden bazı kullanıcılar manipülasyon teknikleri kullanarak gelir elde etmek için bu yöntemi tercih edebiliyor. Henüz bu konuda bir yaptırım yok ancak videoların artmasından sonra bir önlem alınıp alınmayacağı kullanıcılar tarafından merak ediliyor

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.