İnci Taneleri dizisine büyük şok 'Yayından kalkabilir

İnci Taneleri dizisine büyük şok 'Yayından kalkabilir
Yayınlanan bölümüyle büyük yankı uyandıran İnci Taneleri dizisi hakkında flaş gelişme.

İlk bölümüyle ekranlara gelen İnci Taneleri dizisi hakkında Ankara ve Ankara kültürünü yanlış yansıttığını belirterek, Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir RTÜK'e başvuruda bulundu.

Yapımcı hakkında da dava açacaklarını belirten Demir, dizinin yayından kaldırılması gerektiğini belirterek RTÜK'e başvurdu.

Dizide yayınlanan pavyon sahneleriyle, büyük yankı uyandıran diziye bir kesim büyük tepki göstermişti.

Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir, yayınlanan pavyon sahnelerinin özendirici olduğunu belirterek, pavyon kurslarının açılmasına tepki gösterdi.

Bu durumun Ankara için bir utanç olduğunu dile getiren Demir, "Pavyon kültürü Ankara için övünülecek, ön plana çıkarılacak bir konu değildir. Hatta Ankara denilince akıllara pavyonun gelmesi bu başkentimiz Ankara için bir utançtır." dedi.

Şerafettin Demir konuşmasının devamında, "Pavyonlar ahlaki düşüklüğün, kadın sömürüsünün, mafyalaşmanın, çürümüşlüğün merkezleridir. Dizilerle filmlerle ön plana çıkarıp allayıp pullayarak özendirecek başka şey bulamayan zihniyetler! Milli Mücadelenin merkezi olan Ankaramızın pavyon kültürü ile değil, bir ülkenin kurtuluşu ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli unsuru olan, Oğuz kültürünün bugünlere kadar gelmesine ve yaşanmasına vesile olan SEYMENLİK kültürü ile anılması için elimden geleni yapacağım. Dizinin yayından kaldırılması için kanuni haklarımızı arayacağım." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.