Banka devinden ev sahibi olmak isteyenlere fırsat Başvuranlara 2 Milyon TL’lik konut kredisi

Banka devinden ev sahibi olmak isteyenlere fırsat Başvuranlara 2 Milyon TL’lik konut kredisi
Dev banka ev sahibi olmak isteyenlere kredi desteği yapacağını açıkladı. Peki ev almak isteyenler için başvuru koşulları neler?

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için 2 milyon TL’lik kredi kampanyasını duyurdu. Bu sayede gelecekte ev sahibi olmak isteyenler, yakın zamanda açıklanan aylık taksit planlarına göre ihtiyaçlarına uygun krediyi seçebilecekler. Artan kira fiyatları nedeniyle ev sahibi olmak isteyen kiracılar için Halkbank’ın kredi desteği, uygulanabilir bir çözüm sunuyor. Halkbank, “Hesaplı Evim Konut Kredisi” programıyla devreye giriyor ve uygun imkanlarla sunulan kredi ile vatandaşları ev sahibi yapıyor.

1564731176068-halkbank.jpg

Kredi detaylarına bakıldığında, Halkbank’tan 2 milyon TL konut kredisi başvurusunda bulunanlar, 120 ay vadede aylık 76.683,16 TL taksit ödeyebilecek. Bu kredi için %3,79 faiz oranı uygulanıyor ve toplam geri ödeme tutarı 9.201.979,20 TL olarak belirlenmiş. 1 milyon TL’lik konut kredisine ise vereceğini açıkladı. 120 ay vadeli bu kredi için aylık taksit imkanları oldukça düşük: aylık 38.341,58 TL. Yüzde 3,79 faiz oranıyla toplam 4.600.989,60 TL geri ödeme planını sundu. Bu finansal taahhüt konusunda netlik sağlıyor ve ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir seçenek sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.