Murat Kurum'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm yanıtı '5 yılda 5 bin konutu dönüştüremedi'

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm yanıtı '5 yılda 5 bin konutu dönüştüremedi'
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Kastamonu Hemşeri Buluşması programında yaptığı konuşmada Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşümde başarısız olduğunu belirterek "Bu seçimde ya 5 yılda 5 bin konutu bile dönüştüremeyenleri ya da asrın felaketinde 3 ayda 180 bin konut inşa edenleri seçeceksiniz." diye konuştu.

Murat Kurum konuşmasında Rabia işareti ile ilgili konuşan Ekrem İmamoğlu'nu da sert dille eleştirdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da düzenlenen Kastamonu Hemşeri Buluşması programına eşi Şengül Kurum ile birlikte katıldı.

muratkurumkas2.jpg

Murat Kurum, “Verdiğiniz sözleri gerçekleştiremezsiniz dediler. Kastamonu’muzun selden zarar gören ilçelerinin inşaasını 1 yılda tamamladık Selden hasar gören tüm dükkanlarımızı, sanayi sitelerimizi baştan yeniledik” dedi.

"İYİ Kİ KASTOMANULU HEMŞEHRİLERİMİZ VAR"

Vatandaşlara seslenen AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “Kastamonu’muzun gönlümüzdeki, tarihimizdeki, bağımsızlık mücadelemizdeki çok ayrı bir yeri var. Kastamonu İstiklal Şairimiz Mehmet Akif’in 100 yıl önce Nasrullah Camisi’nde o meşhur vaazını verdiği yerdir. Bu memleket sizlerin mücadelesiyle vatan azmini hiçbir zaman kaybetmeyecektir. Bu memleket ne zaman bir sıkıntıya düşse, ne zaman devletimiz bir mücadelenin içinde olsa biliriz ki Kastamonu’nun yiğit evlatları, kahramanlarımız her zaman yanımızda. İyi ki Kastamonulu hemşehrilerimiz var” dedi.

muratkurumkas.jpg

"REKOR BİR OYLA SEÇİLECEĞİZ"

Murat Kurum, "İstanbul’umuz iş bilmez ellerde, beceriksiz bir yönetim altında çok zaman kaybetti. İstanbul’un 5 yılı ziyan edilmiş, heba edilmiş durumda. Önümüzde İstanbul’u yeniden ehil ellere teslim etmek, yeniden şahlandırmak için çok büyük bir fırsat var. İşte milletimiz de bu fırsatı görüyor. Çünkü her şey apaçık ortada. Bugün seçimde iki taraf var. Bir tarafta milletin yardımına koşanlar, diğer tarafta afet anında tatil beldelerine gidenler var. Bir tarafta İstanbul’umuzun 39 ilçesi için dertlenen, diğer tarafta kendi geleceği için İstanbul’u kaderine terk edenler bulunuyor. Bu anlayışın millete zerre kadar şefkati yok, sadakati yok. Bu seçimde ya sağlıksız binalarda deprem korkusuyla beklemeyi ya da kentsel dönüşümle huzur içinde yaşamayı tercih edeceksiniz. Bu seçimde ya 5 yılda 5 bin konutu bile dönüştüremeyenleri ya da asrın felaketinde 3 ayda 180 bin konut inşa edenleri seçeceksiniz. Bu seçimde ya milletin kaynaklarını çarçur edenleri ya da bizim gibi İstanbul’a her alanda 350 milyar lira yatırım yapanları seçeceksiniz. Ya İstanbul’un bütçesini kendi geleceği için harcayanları ya da kenti için harcayanları seçeceksiniz. İstanbullular AK Parti’mizi ve Cumhur İttifakı’mızı rekor bir oyla seçecektir” sözlerini kullandı.

"RABİA İŞARETİMİZİ BEĞENMİYORLAR"

Rabia işaretini eleştiren İmamoğlu’na sert tepki gösteren Murat Kurum, “Kritik bir seçime gidiyoruz. Yarı zamanlı CHP’li mevcut belediye başkanı çıkmış ne diyor biliyor musunuz? Bizim Rabia işaretiyle ilgili ‘Bir parmak eksilterek el sallayanları 31 Mart’ta özgürleştireceğiz’ diyor. Bunlar tıpkı genel başkanları Özgür efendi gibi ağzından çıkanları kulakları duymuyor. Siz gidin önce kendi genel başkanınız Özgür efendiyi özgürleştirin. Her zamanki gibi kibirleri akıllarının önüne geçmiş olacak ki kalkıp milletimizle dalga geçmeyi meziyet biliyorlar, milletimizi aşağılıyorlar. Ya sen bu işareti hiç mi duymadın, ne anlama geldiğini hiç mi öğrenmedin?” diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.