Murat Kurum'dan Özgür Özel'e çapsız yanıtı 'Başkanını arkadan hançerleyen sensin'

Murat Kurum'dan Özgür Özel'e çapsız yanıtı 'Başkanını arkadan hançerleyen sensin'
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, CHP lideri Özgür Özel'in kendisi için sarf ettiği çapsız açıklamasına yanıt verdi.

Ekrem Bey’in karşısına da Murat Kurum diye bir çapsızı, bir istismarcıyı koymuşlar" diye konuşarak Erdoğan'a seslenen Özgür Özel'e Murat Kurum'dan yanıt geldi.

Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Kurum'u çek Pinokyo'yu aday göster" diyerek yaptığı çağrıya Murat Kurum Sultangazi mitinginde yaptığı konuşmada yanıt verdi.

Murat Kurum Sultangazi mitingindeki konuşmasının bir bölümünü kendisinin yaptığı Gazze açıklaması üzerine açıklamalar yapan Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

"ÖZGÜR EFENDİ KOYUN POSTUNA GİRMİŞ KURT GİBİSİN"

Gazze'ye ilişkin hassasiyet gösterdiği konuşmasının CHP'yi rahatsız ettiğini belirten Murat Kurum kendisine yönelik ağza alınmayacak hakaretler edildiğini söyledi. Murat Kurum "Bir de kalkmış bize çaptan bahsediyor. Özgür Efendi; Genel başkanının, Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanınca kameralar karşısında timsah gözyaşları döken sensin. Sonra Genel Başkanını arkadan hançerleyen yine sensin. Koyun postuna girmiş kurt gibi gezen sensin." diye konuştu.

"KİRLİ SİYASET ÜRETEN SENSİN"

Özgür Özel'in şehit cenazesinde kahkaha atan biri olduğunu söyleyen Murat Kurum "Deprem üzerinden oraya geldiler kirli bir siyaseti yaptılar, kirli siyaseti üreten sensin. Gazzeli kahramanlara terör örgütü diyen sen. Sonra kalkıp bize çaptan bahsediyorsun öyle mi? Özgür Efendi, senin çapın olmadığı gibi, belli bir duruşun bile yok." dedi. Murat Kurum kendisine bunları söyleyecek son kişinin Özgür Özel olduğunu vurguladı.

"SEÇİMDEN SONRA KOLTUĞUNDAN OLACAK"

" Bunlar neden bu kadar hırçınlar, neden rahatsızlar biliyor musunuz?" diye soran Murat Kurum, "Biri yetersiz eş genel başkan; seçimden sonra koltuğundan olacak. Diğeri de o ilgisiz, bilgisiz, kibri aklının önüne geçmiş bir belediye başkanı" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.