Martı’nın sahibinden şok iddia ‘Taksicilerin planını ifşa etti’

Martı’nın sahibinden şok iddia ‘Taksicilerin planını ifşa etti’
MARTI’nın kurucusu olan Oğuz Alper Öktem, TAG isimli uygulamasını hayata geçirdiğinden beri taksicilerle özellikle, Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu ile her alanda karşı karşıya geliyor ve Eyüp Aksu, TAG isimli bu uygulamanın kapatılması için elinden geleni yapıyor.

Martı’nın kurucusu olan Oğuz Alper Öktem bir süre önce, özellikle İstanbul trafiğini rahatlatacağına inandığı, anayasada ‘Hatır Taşımacılığı’ maddesinden yola çıkarak TAG isimli uygulamasını hayata geçirdi.

TAG uygulamasına en sert şekilde karşı çıkanlarsa taksiciler ve Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu oldu. Öyle ki, TAG şoförlerini müşteri gibi çağırıp tuzak kuran bazı taksiciler, TAG şoförlerine tehdit ve hakaretlerde bulunarak bu işi yapmamaları konusunda baskıda bile bulundular.

Taksiciler TAG şoförünü böyle tehdit ettiler

Oğuz Alper Öktem resmi X hesabından bu gün paylaştığı bir görselde, taksicilerin bulunduğu bir Whatsapp gurubundaki yazışmaların bir kısmını takipçileri ile paylaştı.

Öktem’in paylaştığı bu görselde taksici olduğu iddia edilen bir şahsın TAG isimli uygulamayı karalamak için kurduğu plan yer aldı. Bu plana göre ‘TAG şoförü aracına aldığı genç kızı taciz etti’ başlığıyla sosyal medyada ve basında paylaşılacak olan birkaç haberin bu uygulamanın sonunu getireceğini belirtiyor.

Martı Üsküdar ofisi çalışanlarına çekiçli saldırı: Öktem ...

Bu yazışmaların görüntülerine ulaşmayı başaran Öktem durumu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Taksi Ağaları aklını yitirmiş. Bir taksici whatsapp grubunda konuşulanlara bakın. TAG’ı kapattırmak için plan kurup 3-4 kadını taciz edecek kadar kafayı nasıl yediniz?” İfadelerini kullandı.

ekran-alintisi-jpg10.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.