1.5 Metre uzunluğunda pitona el konuldu 'Eve gelip yılanını göremeyince çılgına döndü'

1.5 Metre uzunluğunda pitona el konuldu 'Eve gelip yılanını göremeyince çılgına döndü'
Antalya'da bir apartman içinde bulunan 1.5 metre uzunluğundaki pitona el konuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı olan genç kız, pitonun kendisine ait olduğunu iddia ederek adalet istedi, pitonun kendisine verilmesini talep etti.

Genç kızın paylaştığı mesajda "O yılan evcil. Neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum" ifadeleri yer aldı.

Olay, dün Kepez ilçesi Ayhanoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir apartmanda yaklaşık 1.5 metre uzunluğunda piton olduğu ihbarını aldıktan sonra hemen adrese intikal etti.

piton.jpg

Ekipler, pitonla karşı karşıya geldiklerinde pitona el koyarak cam akvaryuma yerleştirdi. Daha sonra piton, Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'na teslim edildi. Pitonun bulunduğu dairenin boş olduğu ve sahibine ulaşılamadığı belirlendi.

Ancak bu olayın ilginç bir detayı daha var. Sosyal medya kullanıcısı genç kız, pitonun kendisine ait olduğunu iddia ederek pitonla fotoğrafını paylaştı ve pitonun kendisine verilmesini talep etti. Genç kızın sosyal medya hesabında pitona dair birçok fotoğrafın bulunduğu ve pitonu yatak odasında beslediğini gösteren görüntülerin yer aldığı görüldü. Bir görüntüsünün üzerinde "1 aydır aç ve boynumu ölçüyor sanırım beni yeme hayali kuruyor" şeklinde bir açıklama da dikkat çekti.

aw153554-01.jpg

Ayrıca daha önce, 24 Ekim'de Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi'nde bir apartmanın giriş kapısında kahverengi renkte ve yaklaşık 1.5 metre uzunluğunda bir yılanın görüldüğü bildirildi. Vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek itfaiye ekibini çağırdı.

Yılan, panik yaşayan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntü çeken bir vatandaş, "Sitenin demir kapısına sıkışmış şekilde bir yılan, ben Antalya'nın yerlisiyim böyle bir şey görmedim. 1,5 metre kadar var, boğa yılanı olarak tahmin ediyorum" dedi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yılanı zarar vermeden titizlikle bulunduğu yerden çıkardı ve piton da daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'na teslim edildi.

aw153554-02.jpg

aw153511-02.jpg

aw153511-03.jpg

aw153511-04.jpg

aw153511-06.jpg

aw153511-07.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.