Tüm emeklilere et verilecek ' Milyonlara nefes aldıracak karar'

Tüm emeklilere et verilecek ' Milyonlara nefes aldıracak karar'
"Emekli Kart" uygulaması hayata geçirildi.

Son zamanlarda et fiyatlarının hızla yükselmesi, özellikle emekli vatandaşları zor durumda bırakmıştı. Bu duruma çözüm olarak "Emekli Kart" uygulaması hayata geçirildi. Bu kart sayesinde, emekliler et alışverişlerinde yüzde 20 indirim avantajından yararlanabilecekler.

EMEKLİ KART İLE ET ALIŞVERİŞİNDE BÜYÜK TASARRUF

Fiyatlarındaki artışla dikkat çeken ve tartışmalara neden olan et ürünlerine erişimde emekliler için yeni bir dönem başlıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan "Emekli Kart" uygulaması, emeklilere et ürünlerinde yüzde 20 indirim sağlıyor. Bu uygulama ile emekliler, bütçelerini rahatlatırken, sağlıklı beslenme alışkanlıklarından ödün vermek zorunda kalmayacaklar.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN EMEKLİLERE DESTEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Ege Et marketleri üzerinden sunulan bu avantajla, emekliler daha uygun fiyatlarla et alışverişi yapabilecekler. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun emeklilere yönelik başlattığı bu uygulama, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. İlk gününde et alışverişini yapan emekliler, bu indirim sayesinde önemli bir tasarruf elde ettiklerini ve yıllar sonra ilk defa kasaptan et almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

EMEKLİLERDEN TEŞEKKÜR MESAJLARI

Yüzde 20 indirim uygulamasından faydalanan emekliler, aldıkları destekten dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkürlerini ilettiler. Emekliler, bu sayede et fiyatlarında önemli bir indirim elde ederken, bazıları alışverişlerini adeta bedavaya getirdiklerini dile getirdiler. Emeklilere yönelik bu anlamlı destek, onların yaşam kalitesini artırmak ve ekonomik koşullar içinde nefes almalarını sağlamak amacıyla devreye alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.