Galatasaray'ın eski futbolcusu Podolski döner zengini oldu

Galatasaray'ın eski futbolcusu Podolski döner zengini oldu
Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski, Berlin'de yeni bir döner dükkanı açarak zincirine yeni bir mekan ekledi.

Almanya Milli Takımı‘nın ve Galatasaray’ın eski oyuncusu Lukas Podolski, Berlin'de sahibi olduğu Mangal Döner zincirine bağlı yeni bir dükkan daha açtı.

Lukas Podolski, Almanya’da döner dükkanlarına bir yenisini daha ekledi. Büyük bir kısmı Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti'nde olmak üzere Almanya çapında Türk ortağı Metin Dağ ile birlikte 20‘nin üzerinde döner dükkanı açan Lukas Podolski, "Mangal Döner" ismini verdiği dükkanlarına Berlin'de bir yenisini daha ekledi.

lukas1.webp

Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kreuzberg semtinde hizmet verecek olan Mangal Döner’in açılışına Podolski de katıldı. Büyük ilgi gösterilen açılışta Berlin halkı dükkanın önünde saatler öncesinden kuyruğa girdi.

'REKABET BİZİM İŞİMİZ"

Döner büfesi açma fikrini 6 sene önce Köln'de hem ortağı hem de arkadaşı Metin Dağ ile birlikte karar verdiklerini söyleyen Podolski, "Ortağımla oturduk, açacağımız dönerci nasıl olabilir diye fikir alışverişi yaptık. Nereden iyi ekmek bulabiliriz, salata, et vesaire bunları araştırdık. Şimdi 6 sene sonra Berlin'de yeni büfemizi açıyoruz gururluyum" diye konuştu.

Podolski, Almanya'da dönerin başkenti olarak bilinen Berlin'de döner büfesi açmanın kendisi için yeni bir meydan okuma olduğunu ama rekabetten de korkmadığını söyledi.

lukas.jpg


"DÖNER UCUZ OLMAMALI DEDİ, KIYAMET KOPTU"

Lukas Podolski, daha önce yaptığı bir açıklamada, Almanya'da dönerin ucuz olduğunu ve çoğu yerde hak ettiği ücretin altında satıldığını söylemiş, bu sözleri döner severlerden büyük tepki almıştı.

Açılışta dönerin başına geçen Podolski, elinde döner bıçağıyla gazetecilere poz verdi ve bir hayranına kendi elleriyle döner hazırladı. Podolski'nin döner büfesi açılışına Alman basınından yoğun ilgi gösterildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.