Beyaz duvarlardaki lekelerden bir çırpıda kurtulun 4 yöntemle yeniden boyamaya gerek kalmayacak

Beyaz duvarlardaki lekelerden bir çırpıda kurtulun 4 yöntemle yeniden boyamaya gerek kalmayacak
Bembeyaz duvarlar bazı sebeplerden dolayı kirleniyor ve renginden dolayı da oldukça fazla belli olabiliyor. Ancak bu yöntemlerle duvarları parlak hale getirip bazı temizlik yöntemleri mevcut.

Beyaz duvarların temizliği, evinizin genel görünümü açısından oldukça önemlidir. Beyaz boya çeşitli ve yıpranma durumlarını gösterir, ama bu gibi durumları kısa sürede yenilemenin birkaç kolay yolu vardır. İşte beyaz duvarları yeniden parlak hale getirecek bazı pratik yöntemler:

depositphotos-13949410-original.jpg

DUVARLARI TOZ ALIN:

Daha yüksek yerlere ulaşmak için duvarları mikrofiber bir havlu veya uzatılabilir silgiyle toz alın. Kirlendikçe mendiller arasında durulayın ve sıkın. Çok amaçlı temizleyiciden birkaç sprey ekleyebilirsiniz.

LEKE TEMİZLEME YÖNTEMLERİ:

Çok Amaçlı Temizleyici: Mikrofiber bez, bez ya da kağıt havlu ile bir temizleyici kullanmanız gerekir. Sabunlu içeriğe sahip çok amaçlı temizleyici seçin; böylece, yiyecek ya da içecek gibi yapışkan şeyler, toplamak için en iyi sonucu verir.

how-to-clean-walls-4846969-hero-1c0c8a4b032a46a7aed507bb9286fe18.jpg

Bulaşık Sabunu ve Yumuşak Sünger: Lekenin üzerine bir miktar bulaşık deterjanı sürün. Yumuşak bir süngeri ıslatın ve lekeyi köpürtün. Birkaç dakika bekleyin, sonrasında ıslak mikrofiber bez ile silerek temizleyin. Bulaşık sabunu, evinizin her yerindeki yüzeyler için harika bir temizleyicidir.

Düzenli Temizlik: Beyaz duvarları senede en az iki defa ya da lekeler ortaya çıktığında temizlerseniz işiniz daha da kolay hale gelecektir. Özellikle çocukların veya evcil hayvanların bulunduğu evlerde daha sık leke temizliği gerekebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.