Bu Belediyeden Bin TL'lik doğal gaz desteği İhtiyaç sahibi herkes başvurabiliyor

Bu Belediyeden Bin TL'lik doğal gaz desteği İhtiyaç sahibi herkes başvurabiliyor
Bu Belediye ihtiyaç sahibi ailelere doğal gaz desteği sağlayacağını duyurdu. Başvuru yapan ihtiyaç sahibi aileler, Bin TL destek ödemesi alacak.

Aile Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sunulan destek paketlerini artırarak devam ediyor. Her ay, hak sahibi vatandaşların hesaplarına destek ödemeleri aktarılıyor. Peki, "Mart ayı Aile Destek Ödemesi ve Evde Bakım Maaşı ne zaman hesaplara yatacak? Ayrıca, Bakanlık tarafından sunulan destek paketleri neler?"

GÖREME BELEDİYESİ'NDEN BİN 1000 TL FATURA DESTEĞİ

Nevşehir Göreme Belediyesi Başkanı Ömer Eren, sosyal medya hesabı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere 1000 TL doğalgaz yardımı yapılacağını duyurdu. Göreme Belediyesi, kış sezonu boyunca ihtiyaç sahibi ailelere aylık olarak 1000 TL doğal gaz yardımı yapacak. Bu destek, ailelerin ısınma ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.

hn.jpg

AİLE BAKANLIĞI TARAFINDAN SUNULAN DESTEK PAKETLER HAKKINDA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ailelere 850 TL ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapmaktadır. Bunun yanı sıra, evde bakım maaşı, engelli maaşı, SED desteği gibi farklı destek ödemeleri de sunulmaktadır. Bakanlık tarafından sunulan destek paketleri hakkında daha fazla bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

elektrik-faturasini-alip-ptt-subesine-gidenlere-odenecek-bakan-yanik-duyurdu-bu-hafta-icinde-odenecek-5208.jpg

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sunmuş olduğu destek ödemeleri, her ayın 10 ila 20’si arasında Aile Destek ödemeleri ve her ayın ortalarına doğru Evde Bakım Maaşı olarak hak sahiplerinin hesaplarına aktarılmaktadır. Bu nedenle, sosyal yardım ödemeleri 10 Mart itibariyle başlayarak aile destek paketi ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlayacak. Ayrıca, ocak ayında memur maaş katsayısına bağlı olarak yüzde 50’ye yakın oranda artan evde bakım maaşı da mart ayının ortalarında ülke genelindeki hak sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.