18 yıllık kocam beni erkeklerle aldatıyor! Boşanma davasında şoke eden olay

18 yıllık kocam beni erkeklerle aldatıyor! Boşanma davasında şoke eden olay
İstanbul'da görülen bir boşanma davasında kadın, kocasının kendisini erkekle aldattığını söyledi.

Gaziosmanpaşa'da yaşanan olayda, 18 yıllık birlikteliğin ardından boşanma davası açan E.K., dava dilekçesinde çarpıcı iddialarda bulundu. E.K., eşi G.K.'yi erkeklerle aldattığına dair şok edici suçlamalarda bulunarak mahkemeye başvurdu. Davalı koca ise bu iddiaları reddederek savunma yaptı.

bigstock-woman-being-mad-at-her-fiance-27217613.jpgE.K. ve G.K. 2006 yılında evlenmiş, ancak çiftin bu birliktelikten çocukları olmamıştı. E.K., boşanma talebiyle Gaziosmanpaşa Aile Mahkemesi'ne başvurdu ve dilekçesinde eşi G.K.'yi suçladı.

Davacı kadın E.K., eşi G.K.'nin uyuşturucu kullanması sebebiyle kendisine kötü davrandığını iddia etti. Fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını belirten E.K., eşinin kendisine hakaret ettiğini ve köle muamelesi yaptığını söyledi.

fb2516d23d671255dddb7835f97178d8.jpgEn dikkat çekici iddialardan biri ise, E.K.'nin eşinin kendisini erkeklerle aldattığı söyledi. Kadın, dilekçesinde eşinin erkeklerle ilişkiye girdiğini, müstehcen konuşmalar yaptığını ve cinsel organını başka erkeklere attığını ileri sürdü. Ayrıca, bu iddialara dair fotoğraf ve videolar olduğunu belirtti ve 1 milyon TL tazminat ile 10 bin TL tedbir nafakası talep etti.

Davalı koca G.K. ise bu iddiaları reddederek savunma yaptı. Telefonunun uyuduğu esnada açıldığını ve eşinin kendisine delil oluşturmak için bu mesajları atabileceğini savundu. Ayrıca, eşinin evliliği sürdürmek için çaba sarf etmediğini ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

adalet-hukuk-dava-mahkeme-fotograf-serra-akcan-csgorselarsiv-org-1024x682.jpgSavunma dilekçesinde, E.K.'nin iftira attığı ve evlilik birlikteliğinin bu noktaya gelmesinde tek taraflı olarak ağır kusurlu olduğu vurgulandı. Davacı eşin, kendi kurguladığı bir plan içerisinde olduğu ve müvekkilini zor durumda bıraktığı ifade edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.