Nusret’e bir saldırı daha gerçekleştirildi ‘Kurşun yağdırdılar’ Filmleri aratmayan kovalama sahnesi

Nusret’e bir saldırı daha gerçekleştirildi ‘Kurşun yağdırdılar’ Filmleri aratmayan kovalama sahnesi
Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından bir saldırı daha gerçekleştirildi.

Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir kurşunun gelmediği belirtildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtığı anlar film sahnelerini aratmadı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre gece saatlerinde motosikletle gelen kasklı iki saldırgandan biri, Nusret isimli et restoranına ateş açmaya başladı. Ancak kurşun restorana değil yanında bulunan bir bankaya geldi. Olay esnasında devriye gezen Beşiktaş polisi, araçla hemen motosikletli saldırganın peşine düştü. O esnada polis, “dur” ihtarına uymayan saldırganın peşinden birkaç el ateş açtığı belirtildi.

aw192272-11.jpg

SALDIRGANLAR KAÇTI

Ardından saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdiği aktarıldı. Olayın ardından polis ekipleri saldırganları yakalamak amacıyla denetim başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri kovanları alarak incelemek üzere delil torbasına ekledi. Çalışmalar ise sürüyor.

aw192272-04.jpg

NE OLMUŞTU

Ayrıca, geçtiğimiz 21 Mart Perşembe günü saat 05.00 sıralarında yine Nusret isimli et restoranına motosikletle gelen kasklı 2 saldırgan tarafından silahlı saldırı gerçekleştirilmişti. Saldırıya yönelik soruşturmada Y.Y. ve O.Y. Antalya’da, H.A.K. ve U.K. Eyüpsultan’da, M.A.Y. Beylikdüzü’nde olmak üzere İstanbul ve Antalya’da toplam 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı.

aw192272-12.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.