Gaffar Okkan cinayetinden yargılanan isim HÜDAPAR'ın Bismil adayı oldu

Gaffar Okkan cinayetinden yargılanan isim HÜDAPAR'ın Bismil adayı oldu
Gaffar Okkan cinayeti davasında yargılanan Ali Bilmez HÜDAPAR'ın Bismil adayı yapıldı.

2001 senesinde Hizbullah tarafından öldürülen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan cinayeti davasında Hizbullah üyeliği nedeni ile yargılanan Ali Bilmez, HÜDAPAR'ın Bismil Belediye Başkanı adayı olarak ilan edildi.

HÜDAPAR Gaffar Okkan cinayeti davasında Hizbullah üyeliği yüzünden yargı önüne çıkarılan Ali Bilmez’i Diyarbakır Bismil’den Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi dikkat çekti.

Ali Bilmez mahkemenin tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alması nedeniyle serbest kalmıştı.

Gazete Pencere'den Tolga Balcı'nın aktardığına göre HÜDAPAR Aday Tanıtım Programı’nda Diyarbakır Bismil’de İlçe Belediye Başkan adayı olarak HÜDA PAR Bismil eski İlçe Başkanı Ali Bilmez’i aday ilan etti.

Ali Bilmez’in adı 5 polis memuru ile birlikte öldürülen dönemin Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’a cinayeti iddianamesinde geçiyor.

Hizbullah tarafından öldürülen Ali Gaffar Okkan cinayetinde Hizbullah üyeliğinden tutuklu yargılanan Ali Bilmez'in15 yıla kadar hapsi istenmişti. Diğer öldürülen öldürülen 5 polis memuru ile birlikte istenen ceza 15'e katlanmıştı. Ancak Ali Bilmez mahkemenin tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alması sonucu serbest kalmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.