Epstein detayı sosyal medyada gündem oldu 'Kurtlar Vadisi sadece bir dizi değildir'

Epstein detayı sosyal medyada gündem oldu 'Kurtlar Vadisi sadece bir dizi değildir'
Dünya gündemine bomba gibi düşen ‘Epstein’ davasının yankıları sürerken, yılların efsane dizisi Kurtlar Vadisi’nde bu olayı anlatan bir sahnenin yer alması sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Kısa bir süre önce ifşa olan Epstein davası, dünyada en çok konuşulan konu haline geldi. Bu pedofili ve istismar şebekesine dünyaca ünlü oyuncuların, siyasi figürlerin de bulaştığı iddialar arasında.

Epstein davasındaki Türkiye iddiaları Meclis gündeminde

Elde edilen bilgilere göre, dünyanın farklı yerlerinden kaçırılan çocukları zenginlere satan milyarder Jeffrey Epstein, çocuklardan aldığı kanları da zenginlere satıyordu.

Jeffrey Epstein'in eski pilotu konuştu: Aynı anda iki sevgilisi vardı, biri yarı yaşındaydı - Magazin Haberleri

Bu olayda çocuklara cinsel istismarda bulunulduğu ve kaçırılan bu çocuklardan “adrenokrom” hücreli kan alınarak zenginlere enjekte edildiği böylece ömürlerinin uzatıldığı öne sürülüyor.

ekran-alintisi6.jpg

Kurtlar Vadisi dizisinin hayranları tarafından özellikle sosyal medyada sıkça kullanılan 'Kurtlar Vadisi sadece bir dizi değildir' sözü bir kez daha gündem oldu.

Daha önceden de Türkiye ve Dünyadaki siyasi pek çok olayı henüz gerçekleşmeden tahmin eden ve yayımladığı bölümlerde bu olaylardan bahseden bir zamanların efsane dizisi, şu anda gündemde olan Epstein davasını da önceden bildi.

Yıllar önce çekilen ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin bir sahnesinde bugünlerde dünyada en çok konuşulan olaylardan olan Epstein davasında geçen çocuk kanıyla gençleşme olayının işlenmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Bahsi geçen o sahnede ‘majesteleri’ olarak anılan bir dizi karakterinin hayatta kalması için çocukların kanına ihtiyacı olduğu, bunun o çocukları özel kıldığı replikler yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.