Müşterilerine davet kodu verildi Bankadan 5 Bin TL nakit iade

Müşterilerine davet kodu verildi Bankadan 5 Bin TL nakit iade
2023 yılında müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla beğeni toplayan banka, 2024 yılına da hızlı bir başlangıç yaptı. Kampanyadan yararlanmak isteyenler 5 bin TL'ye kadar nakit iade kazanma şansı elde edecekler.

Akbank, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla dikkat çekiyor. Akbank, yeni yıla özel olarak hazırladığı bir kampanya ile müşterilerine nakit iade imkanı sağlıyor. Kampanya kapsamında, 31 Ocak 2024 tarihine kadar Akbank'tan kredi kartı alarak belirli harcamalar yapan müşteriler, 5 bin TL'ye varan nakit iade kazanabiliyor. Bu fırsattan yararlanmak için Akbank'ın internet sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?

Akbank, yapmış olduğu kampanyalarla müşterilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Banka, yeni yıla özel olarak hazırladığı nakit iade kampanyasıyla müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 31 Ocak 2024 tarihine kadar Teknosa alışverişlerinde 5 bin TL’ye kadar nakit iade kazanma imkanı veriyor. Kampanyaya katılmak için yapılması gereken tek şey, Akbank mobil uygulamasından “1008TEKNOSA5000” davet kodunu girmek. Bu kodu 1 Ocak – 31 Ocak tarihleri arasında aktive eden Akbank müşterileri, Teknosa alışverişlerinde nakit iade fırsatından yararlanabilecekler.

akbank-kredi-karti-erteleme-nasil-yapilir-55572.jpg

Akbank kredi kartlarıyla yapılan total alışverişe göre, kampanya dahilinde sunulacak olan nakit iade tutarları ise şu şekilde;

7 bin 500 TL ve üstü Teknosa harcamalarında 750 TL

15 bin TL ve üstü Teknosa harcamalarında 1 500 TL

25 bin TL ve üstü Teknosa harcamalarında ise 5 bin TL nakit iade fırsatı

NAKİT İADE ÖDEMESİ NE ZAMAN AKTARILACAK?

Akbank, Teknosa alışverişlerinde 5 bin TL’ye kadar nakit iade fırsatı sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak için belirli tarihler arasında Akbank kredi kartı ile Teknosa mağazalarından veya Teknosa.com’dan alışveriş yapmanız yeterli. Kampanya kapsamında elde ettiğiniz nakit iadeler, mart ayında kredi kartınızda görünecek. Kampanya detayları, katılım koşulları ve güncel kampanya listesi için Akbank’ın web sitesini veya mobil bankacılık uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.