21 Kasım burç yorumları 'Gökyüzünden haber var'

21 Kasım burç yorumları 'Gökyüzünden haber var'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 21 Kasım 2023 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Geçerli bir döneme sığan bir gün, Koç burcunun hala hareket eden bir tren olduğunu düşünüyorum! Artık önemli olan varış noktasının ne olduğunu anlamak, zaman kaybetmeye gerek yok, her projenin zamanında yönetilmesi ve değerlendirilmesi gerekiyor.

Etrafınızı iyi, referans veren insanlarla çevrelemek önemli olabilir ancak bu her zaman kolay olmayacaktır. Koç kendisini ve başkalarını eleştirir, bazen sunakları havaya uçurmaktan ve saygısız davranmaktan hoşlanır. Ekonomik bir sorunu veya anlaşmazlığı çözmek zorunda olan herkes düşünceli davranır, ancak gelecek yılın başında yıldızlara baktığımızda çözümler var. Haziran ayından itibaren Jüpiter lehine geldiği unutulmamalıdır, önemli olan net fikirlerin olmasıdır ve bu sadece aşkta değildir.

BOĞA

Dışarıdan yoğun bir baskı hissettiğiniz bir hafta, burada özellikle kendi işi olan, şirket yöneten, aileyle ilgili önemli seçimler yapmış olanlardan bahsediyorum. Arada sırada eğlenip fişimizi çekmeliyiz ama bu her zaman mümkün olmuyor çünkü aşkta hala yaşanabilecek düşünceler ve hatta bazı çelişkiler var. Bir projeyi ilerletmek istiyorsanız ve partneriniz aynı fikirde değilse, biraz daha sabretmeniz gerekecektir.

İKİZLER

Bu, gergin bir Ay'la doğmuş tuhaf bir gün. Bazen bir duyguyu tatmin edici bir şekilde deneyimlemek zordur. Partnerinizle uyumunuz yoksa ve günlük konuşmalarda herhangi bir hoşnutsuzluğa kapılmadan yüzeyde kalıyorsanız, hayal kırıklığına uğrama riskiniz yüksektir, dolayısıyla çiftin yakın zamanda iletişimi kesilmişse ya da birbirinizi daha az görüyorsanız.

Çalışma mesafeleri kısaltılmalıdır. Bu bakımdan iletişim gezegeni Merkür'ün yönettiği burcun, fiziksel çekiciliğin önemli olduğu ancak İkizler burcunun yanında bir sevgiliden ziyade, gülümseyebileceği, birlikte plan yapabileceği bir suç ortağının olması gerektiği unutulmamalıdır. Sorunlar olduğunda ve kendinizi kötü hissetmek istemediğinizde ironi anahtardır. Biraz yorucu bir gün.

YENGEÇ

Aşkta ve ailede çatışmalardan kaçınmak için şimdi iyi, çünkü Aralık ayından itibaren daha sakin bir durum yaşayacağız, bilirsiniz, nasıl düşünüyorum, sizden her zaman kontrol etmenizi rica ediyorum; Muhtemelen ara sıra birkaç hafta içinde ortadan kaybolacaklarına dair endişeler var, bunu hep birlikte göreceğiz.

Peki neden öfkelenelim? Duygusal ve duygusal sorunları olan herkesi, bir kenara bırakıp daha iyi zamanları beklemeye davet ediyorum. İş açısından bakıldığında bu yararlı bir gökyüzüdür, akşamları rahatlamak, hatta gerekirse aşk hakkında konuşmak daha kolay olacaktır. Yolunuzu takip etmek her zaman kolay değildir, ruh haliniz sık sık değişir, ancak yıl sonu çok ilgi çekici bir şey sunacak.

ASLAN

Kadere meydan okumayı seviyorsunuz, tamamen müsait olmayan insanlar ilginizi çekiyor, kavgayı seviyorsunuz! Sınır tanımadığınız bir projeyi tamamlamak veya bir hedefi aşmak istiyorsanız ve başarılı olmak için vücudunuzu test etmeye hazırsanız durmak yok.

Muhtemelen zaten zaferleriniz ve onaylarınız olmuştur, diğerleri de gelecektir; ilişkiler için iyi bir gün. Yalnızca Jüpiter, tedirgin bir açıdan aile hesaplarını düzene koyma ihtiyacını temsil ediyor; kendi işi veya şirketi olanlar, son altı ay içinde hesaplarını ciddi şekilde gözden geçirmek zorunda kalmış durumda. Son zamanlarda durumu iyi olmayan bir kişiye yakın olma ihtiyacı vardır. İşte yeni bir başlangıç ​​öneren günler var, Kasım başındaki duraktan sonra yeni programa başlayacaklar var; zaferler.

BAŞAK

Geçen haftadan bu yana şüpheler vardı ve bugün Ay karşı konumda; yakında uyumsuz Güneş'e de sahip olacağız. Ama dikkatli olun, başarınız söz konusu değil, tam tersine! Serbest çalışanlar çalışma hayatlarını farklı şekilde yönetmeye de karar verebilirler.

Ancak örgütsel açıdan bakıldığında sınırlar vardır, günler hiç bitmeyecekmiş gibi görünür, eve yorgun dönmek, dikkatli olmazsanız aşk ilişkisini sorgulama riskine girer, partnerinizle aranızda belli bir duygu eksik olabilir ve bu nedenle ilişkiyi sürdürebilmek Şu andaki tüm provokasyonlara ve taahhütlere katlanmak, sizin gibi analitik ve basiretli bir insan için bile karmaşıktır. 2024'ün ilk birkaç ayı önemli olacak ve umarım bu dalgayı aşmaya devam edebilirsiniz. Aralık ayından itibaren daha tutkulu bir aşk anı kaydedilecek.

TERAZİ

Suç ortağı yıldızlarımız olduğunda fiziksel düzeyde de iyileşiyoruz, daha fazla iyimserlik ve daha büyük bir şeyler yapma arzusu var, bu da son zamanlarda ortaya çıkan sıkıntıların üstesinden gelmemizi sağlıyor; Terazi doğumluların, sorunlar ya da kısmi iş kesintileri yaşamalarının yanı sıra, haziran ayından bu yana fiziksel olarak yeniden ayağa kalkmakta zorlandıklarını sık sık düşünmüşümdür.

Birçoğu kaybolan dinginliği arıyor ve iyi hissetmek için etrafınızda sevdiklerinizin olması gerekiyor, Terazi bir çiftin burcudur, bir referans noktasıdır, bir tutku hayatınızdan hiç eksik olmasın. Venüs burçta faydalıdır, eğer etrafınız hoş insanlarla çevriliyse ilerlemek ve geleceğe yönelik projeler düzenlemek daha kolay olacaktır.

AKREP

İşte oyuna geri dönmek için faydalı günler, aşka karşı önyargılı olmanıza ya da kendinizi çok fazla eleştirmenize gerek yok. Bu gökyüzü çok güzel ve Aralık ayından itibaren tutkunun geri dönme ihtimali var, daha olumlu haberler gelecek veya bir proje tamamlanacak. Bugünlerde ortaya çıkan her şeyin ilgi odağı olacağını söyleyebiliriz.

Yakın zamanda yeni bir işbirliğine başlayanlar kendilerine daha çok güvenecek. Ayrı yaşayan insanlar ekstra bir duygu yaşayabilir. Burcun doğal güvensizliğini bir kenara bırakıp Aralık ayına iyimser bir gözle bakmaya başlamalıyız. Bir kişi kendine güveni olmadığında, güçlü ve kendine güvenen bir kişiliğe sahip olanlardan etkilenir, güvensizliklerini partnerine yansıtma fırsatını görür ve bunları çözmeyi umar. Yakında burcunuzda olan Venüs, sizden temaslara açılmanızı, aynı zamanda kendinizi samimi duygulara bırakmanızı, özgüveninizi yeniden kazanmanızı istiyor.

YAY

Karşıt Ay tamamen geçici gerilim anlarına neden olur. Bununla birlikte, Kasım sonu gökyüzü burcunuz için ilgi çekicidir, bu nedenle çok ileriye bakmanız ve gereksiz provokasyonlara boyun eğmemeniz gerekir. Olumlu bir astrolojik durum da Aralık ve Ocak aylarını kapsıyor, 2024 yılı için göstergelerimde de yineleyeceğim. Zaten mükemmel aksiyon becerileriniz var ve acele edip sormalısınız, yeni yıl özellikle başlangıçta önemli olacak.

Tekrarlayan ve sıkıcı işler yapanlar, Mayıs 2024'e kadar iş ortakları ve meslektaşları da dahil olmak üzere şirket ve işbirliği düzeyinde rotayı değiştirmeyi veya bir şeyleri değiştirmeyi misyon edinmiş durumdalar. Duygular öyle bir iyileşme sürecinden geçer ki, iki hikaye arasında şüpheye düşenler bile olur.

OĞLAK

Karşıt Venüs şu anda can sıkıcı olabilecek tek gezegendir. Herkesin kendi hayatı var ama bazılarının işiyle, aile sorumluluklarıyla çok meşgul olduğuna ve aşkı ikinci plana attığına inanıyorum; diğerleri bir hikayeyi inançtan çok zorunluluktan dolayı sonlandırdılar.

Son zamanlarda alınan bazı kararlar aslında kalbin dikte ettiği kararlar değildi. Kararlı bir tip olan Oğlak için ikinci düşünceler günlük ekmek değildir, bazen anılar kolay silinmez, hatta seçimlerinde her zaman kararlı olanların yönünü şaşırtır. Çift olarak yaşayanlar evle ilgili meselelerle ilgileniyorlar. Kalp ile mantığı uzlaştırmak kolay değil ama artık iş söz konusu olduğunda kararlı olmanız gerekiyor. Hafta sonu ortaya çıkan sezgiler iyi olacak.

KOVA

Kova burcu için para bir öncelik değildir ancak iyi yaşamak için asgari düzeyde finansal huzura ihtiyaç duyulması normaldir. Karşıdaki Jüpiter bir süredir sizden tasarruf etmenizi istiyor, satış ve parayla ilgili sorunlar programın gerisinde kalıyor ve ayın başında başlaması gereken bir projenin engeli ancak şimdi kaldırılıyor.

Belli ki başka öncelikler vardı. Bir şekilde duygulara öncelik vermemiz gerekiyor, Venüs bunu yeni ve ilginç bir açıdan istiyor ve hafta sonları, en istekli veya aşık olanlar için, zaten iyileşen duygulardan, bir burcun çok sevdiği sevgi dolu arkadaşlıklardan bahsedebiliriz. çok tercih edilirdi: tutkulu ama aynı zamanda her türlü marazilik veya kıskançlıktan da uzak.

BALIK

Sakin kalmanın kolay olmadığı, bir süredir daha gergin olduğunuz günler var, istediğiniz gibi gitmeyen bir proje var. Belli bir şekilde bir program hayal etmiş ve sonunda dışarıdan birinin kararlarınıza müdahale ettiğini fark etmiş olabilirsiniz. Yıllardır aynı işi yapanların deney yapanlara göre daha az risk aldığını düşünmeye devam ediyorum.

Ancak iyileşme mümkün ve Aralık ayından itibaren sevgi de duyguları ve çözümleri getirecek. Mantıklı ve kararlı insanların yanında olmak, yalnızca korunma hissi yanılsamasını yaratabilir; ancak Balık burcunda doğanlar duygusaldır, karamsardırlar, mantığın tutkunun önüne geçtiği aşk ilişkilerinden kendilerini tam anlamıyla tatmin olmuş sayamazlar. Hayal gücü ve fantezi iki farklı fakat birbirini tamamlayan yeteneklerdir ve her ikisinin de beslenmesi gerekir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.