22 Kasım burç yorumları 'Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenin'

22 Kasım burç yorumları 'Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenin'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 22 Kasım 2023 Çarşamba günü yapılan astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu astrolojik durum hala ilginç görünüyor, sonbahar sonlarına ilişkin beklentilerin önemli olduğunu iyi biliyorsunuz. Gelecek güzel sürprizler barındırıyor ve yalnızca aşk bir kenara bırakılmış olabilir, bunun nedeni ise yapacak çok fazla şeyle meşgul olmanızdır. Üstelik bugün bana özellikle meşgul görünüyor; Eğer bir iş sorunuyla karşı karşıya kalırsanız, Güneş'imiz hala olumlu, endişelenmeyin çünkü sonunda birçok zorluğun üstesinden gelinecektir.

BOĞA

Evi ve parayı da ilgilendiren bazı sorun veya rahatsızlıklarla uğraşmak gerekiyor ve burada akrabalar veya sevdiklerinizle sorunlar olup olmadığını anlamak gerekiyor çünkü son birkaç aydır ve özellikle haziran ayından bu yana bazı gerginlikler daha belirgin hale geldi .

Aşkta tartışılacak ne varsa şimdi konuşmak ve hiçbir şeyi Aralık ayına ertelememek daha iyi olur. Kendinizi belirli taahhütlerden kurtarmak neredeyse imkansızdır, bu yüzden yapmanız gereken tek şey kollarınızı sıvayıp yola çıkmaktır.

İKİZLER

Bu gökyüzü uzun süredir çözülemeyen sorunları çözme fırsatı sunuyor. Ancak Kasım ayının sonu ve Aralık ayının başının gezegensel muhalefet getirdiğini hatırlayalım; bu, çözülmesi gereken anlaşmazlıkların olduğunu, size karşı olan insanların olduğunu veya fikirlerinizin etrafınızdakiler tarafından tamamen kabul edilmediğini gösterebilir.

Aşk için ilginç bir burç olmaya devam ediyor, olumlu Venüs onları arayanlara yeni duygular verebilir, heyecanlandırabilir; Açıkçası, çözmesi gereken bir aile anlaşmazlığı olanlar, açıklama isteyecek ve artık kimsenin uygunluğunu beklemeyecekler.

YENGEÇ

İlginç Çarşamba günü Ay iyi durumda, eğer ailede ya da akrabalarla anlaşmazlıklar varsa her şeyi acele etmeden çözmek daha iyi olur; aşkta sorunlar varsa şüpheleri ve tartışmaları abartmamaya dikkat etmek daha iyidir.

Bunu iyi bir sebeple söylüyorum çünkü Aralık ayından itibaren Venüs yeniden elverişli hale gelecek. Dolayısıyla şu anda sorunlardan kaçınmamız ve gerginlikleri çözmemiz gerekiyor. Birkaç gün içinde gelecek iyi bir şeyi beklerken oyalanmak iyi olur. Serbest çalışanlar için önemli iş haberleri.

ASLAN

İşte önemli bir ayda gerçekleşen ilginç bir gün, Kasım sonu ile Aralık ayları arasında dahil olmak ve bir mücadeleyi kazanmak mümkün olacak. Tek risk nedir? Aşmak ve her şeyi fazla kafaya almak. Kendinizi bıraktığınız zaman düşündüğünüz her şeyi söylediğinizi, bunu yaparak bazı insanları tedirgin etme riskiyle karşı karşıya olduğunuzu biliyorsunuz.

Kendinizi bir kazanan gibi hissetmeniz, bazılarının fazla otoriter bulabileceği tutumlara sahip olmanızı sağlayabilir. Sahip olduğunuz en iyi kaynaklara, cömertliğe ve yüce gönüllülüğe odaklanın ve uygun Güneş ve Merkür ile büyük bir zafer veya iyi bir son fırsatta hiçbir eksiklik olmayacağını düşünün.

BAŞAK

Zor bir durum, yapılacak çok şey var, doğru fiziksel yardım yok gibi görünüyor, akşamları hâlâ yorgun geliyorsunuz, geçtiğimiz haftalarda defalarca açıkladığım gibi. Bu, Güneş ve Ay'ın karmaşık bir açıyla komplikasyonlardan kaçınmayı önerdiği klasik bir gün.

Söylemesi yapmaktan daha kolay, bana söyleyeceksin. Haklısın çünkü aile ve iş sorunları ertelenemez. Ancak dikkatli olmak daha iyidir. Patronlar veya önemli kişiler de dahil olmak üzere başkalarıyla ilişkilerde de geçerli olan tavsiyeler.

TERAZİ

İşte bir toparlanma gökyüzü ama nereden başlayacağımızı anlamamız gerekiyor; yaz aylarında fiziksel sorunlar, melankolik ya da ciddi zorluklar yaşayan pek çok kişi vardı. Bu durumlarda ne yapmalı? Her şeyden önce, en değerli sevgi olan enerjiyi bulmak ve güvenliği sağlayabilecek duygusal bağlantılar ağını yeniden kurmak.

Unutmayalım ki Terazi burcu bir çiftin burcudur, bu sadece duygusal düzeyde geçerli değildir; İster partner, ister sevgili, ister arkadaş olsun, bu burcun bir referansa, bir omuza, şefkat gösterecek, dayanışma ve koruma alacağı birine ihtiyacı vardır. Gereksiz tanıdıkları uzaklaştırarak samimi aşk arayışı başladı.

AKREP

Özellikle hafta, belirli anlarda kendinizi çöküntü içinde hissedeceksiniz ve burada, son birkaç aydır vücudunuzu çok fazla zorlamadığınızı anlamalısınız.

Bu arada, sizi hemen şimdi, askıya alınan konuları derhal açıklığa kavuşturmaya davet ediyorum, çünkü Cuma ve Pazar arasında kişisel, iş veya ailevi anlaşmazlıklar varsa, belirli bir hoşgörüsüzlük artabilir. Sizden ilk ricam, kararlarınızda dikkatli olmanız ve bu saatlerde fazla yorulmamanızdır. Görüşleriniz altın değerinde ve Aralık ayında da size çok iyi rehberlik edecek.

YAY

İşte ödüllendirici bir gökyüzü, Güneş burcunuza geliyor, yorucu ama sonuçta verimli bir gün olacak. Geleceğe bakıyoruz, büyük ilgi var, yeni projeler var. 2023'ün sadece son aylarında değil, gelecek yılın ilk aylarında da başroldesiniz.

Her şeyle her zamanki iyimserliğinizle yüzleşin, yıl sonu itibarıyla ortaya çıkacak yeni durumları değerlendirmeye başlayın. Aşk baş kahraman olarak geri dönüyor. Aklınızda projeler varsa unutmayın değerlendirme ve onay süresinin Mayıs 2024'ten sonraya uzanmaması gerekiyor, genel tahminimde bundan bahsedeceğim.

OĞLAK

Meşgulsün ve hayatın engelli bir parkur gibi geliyor. Gerçekte kendinizi sınamak istiyorsunuz, ikincil rollerle yetinmiyorsunuz. En iyiyi elde etmek için kesin planlar yapmalısınız, şunu söylemeliyim ki, son birkaç ayda savaş sıkıntısı yaşanmadı, ancak sonunda çoğu durumda galip geliyorsunuz.

Çeşitli nedenlerle duygular bir kenara bırakılmış, birbirini seven çiftler bir projeyi ertelemiş olabilir, ayrılık durumunda son söz söylenemez. İlk istediğim şey, mümkün olan en kısa sürede bir hafta sonu tartışmaları planlamak, bu da duygu sahnesine bir nevi dönüş getirecek, Aralık ayından itibaren her şey daha net olacak.

KOVA

İşte toparlanmanın sinyali bu, Kasım ayının ilk iki haftasının zor geçtiğini gördük; ancak olumlu Güneş, aktif Ay ve geçerli Merkür ile bu günlerde kayda değer bir psikofiziksel iyileşme yaşayacağız, zihinsel düzeyde dahil olma arzusu, bir projeye başlama veya onu iyileştirme olasılığı geri dönecek.

Sorunları çözmek zorunda kalan çiftler için önemli bir burç, sizden sadece zamanı tahmin etmenizi rica ediyorum. Yanlış anlaşılmalar varsa, Aralık ayında her şeyi halletmek yerine hemen konuşmak daha iyidir.

BALIK

Havada çalkantılar var, ayın bu bölümünde yapılacak hamleleri dikkatle değerlendirmekte fayda var. Aslında Kasım ayının sonu belli bir gökyüzünün habercisi; Güneş uyumsuz, Cuma gününden itibaren Merkür ve Mars karşıt. Bazı sorunların kontrolden çıktığı hissine kapılacaksınız, bir anlık tamamen geçici bir rahatsızlık hissedeceksiniz.

Bir ayrılışı yönetmek o kadar kolay olmayacak ve acele etmek kesinlikle iyi bir danışman değil. Önemli bir kişiyi rahatsız ederek bir projeye hayır diyenler de var. Stresi sınırlamaya çalışmak, kendinizi dış saldırılardan korumak ve daha fazla yorucu taahhütleri kabul etmemek daha iyidir, sadece enerjinizi ölçmeniz yeterlidir. Bu dönemde ortaya çıkan ilişkiler geçerlidir ve eğer bugün biraz gergin görünüyorsanız, her şeyi boşuna bir kenara atmayın. 4 Aralık gibi erken bir tarihte geleceğe dair çok daha iyimser bir bakış açısına sahip olacaksınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.