23 Kasım burç yorumları 'Bugün gökyüzünden güzel haberler var'

23 Kasım burç yorumları 'Bugün gökyüzünden güzel haberler var'
23 Kasım burç yorumları. Sağlık, aşk, kariyer, aile, hakkında her şey...

KOÇ

Yıldızlar sizden yana, bu gökyüzünün özellikle öğrenciler ve geleceğe büyük adım atmak isteyenler için faydalı olduğunu düşünüyorum. Eğer yakın zamanda duygular bir kenara bırakıldıysa, bunun nedeni belki de diğer alanlardaki bağlılığın çok yüksek olmasıdır; Koç bir hedefe ulaşmak istediğinde ve kendini sınamak, bir mücadeleyi kazanmak, işinde başarılı olmak istediğinde diğer tüm hedefleri, hatta aşk hedeflerini bile arka plana atar.

Pazar günü sevdiğinizle güzel bir duygu bulmak güzel, eğer ilgilendiğiniz biri varsa hafta sonu daha fazlasını getirir.

BOĞA

İlginç bir gün ama son haftalarda Boğa burcu geri planda kaldı, ciddi sorunlar yaşandığı için değil, son birkaç ayda hayat değiştiği için yeniden dinginliğe kavuşmak gerekiyor. Her zaman duygularına hakim olmak ve aynı zamanda işinde elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen bir burç için bu her zaman kolay olmayan bir hedeftir.

Boğa, güzellik ve zevk gezegeni Venüs tarafından yönetilir ve kendini yaratıcı konulara tutkuyla adayırken, rasyonel doğasını da unutmaz. Bu an, tüm çalışma durumlarının dikkatli bir şekilde doğrulanmasını içeriyor; her şeye ayak uydurmak kolay değil ama bugün daha fazlasına izin veriyor.

İKİZLER

Gezegensel karşıtlıklar aşılması gereken bir sorunun sinyalini verebilir, taahhütlerin organizasyonunda çatışmalara veya gecikmelere neden olabilir; bugün ilginç, aktif Ay tarafından öpüldünüz ancak genel olarak tamamen sakin olmadığınızı söylemeliyim, bu nedenle zorluklar varsa veya yakın zamanda aceleyle bir seçim yapıldıysa, durup her şeyi yeniden gözden geçirmeniz gerekir.

Öte yandan, bir süredir istediğinizi elde etmenin daha karmaşık olduğunu fark ettiniz, bir organizasyon düzenlemek zorunda kalsanız bile, bir yapının başı iseniz, zorluklar ortaya çıkabilir. Biraz iyi niyet ve sabırla aşılamayacak hiçbir şey yok.

YENGEÇ

Gücünüz sorgulanmaz, aksine bu dönemde size ilginç projeler sunabilirler. Ancak bugün tam tersi Ay biraz sıkıntı yaratabilir, her şeyin sürdürülmesi daha zor görünüyor ve çok fazla taahhüt var. Ancak, iyi bir yüz takınmalı ve parlamak için yeni fırsatları kaçırmamalısınız, çünkü 2024 gelmek üzere ve özellikle başlangıçta Jüpiter ve Satürn'ün lehine olması size daha fazlasını verecek.

Yıldızlar sizi ödüllendiriyor ve şu anda aşk konularına yer vermeniz gerekiyor, bu gün bazı zıtlıkları öne çıkarabilir. Küçük yanlış anlamalara, kıskançlıklara ve şüphelere dikkat edin, görünüşte barışçıl olan ilişkileri bile bozabilir.

ASLAN

Son zamanlarda zafer sıkıntısı yaşanmadı, bununla fazla gurur duymamalısın, başkalarının ne kadar güçlü olduğunu söylemesini beklemelisin. Bir süredir eleştirileri kabul etmiyorsunuz, eğer bir programa yeni başladıysanız önünüze çıkan herkesi susturmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi.

Başkalarına karşı biraz sakinlik ve küçümseyiş göstermek, en azından iyi hissetmek açısından faydalı olabilir; bilin ki bu gökyüzü daha görünür olmanızı sağlıyor, yılın ilk yarısı bir kriz anını beraberinde getirdiyse, şimdi hayatınıza bir deniz feneri dönüyor, Güneş'in üçgendeki gücü seçimlerinizi güçlendiriyor, başrol olmaya geri dönüyorsunuz.

BAŞAK

Gergin ve yorucu günler yaşıyorsunuz. Çemberi tamamlamak zor görünüyor ve kafa karışıklığı içinde yaşadığınızda her zaman performans sergileyemeyeceğinizi ve başkalarına huzur veremeyeceğinizi biliyorsunuz.

Bu yüzden sizden ilk isteğim işte ve ailede gergin durumlardan kaçınmanız, ardından Aralık ayını genel olarak ilişkiler için bir toparlanma ayı olarak düşünmeniz. Burcun altında doğanlar, duygularını toplum içinde ifade etme konusunda utangaç olma eğilimindedirler, kendilerini yalnızca özel olarak bırakmayı severler. Bir çift olarak kaybedilen yakınlığı yeniden kazanmak fena olmaz, hafta sonu bu amaç için faydalı görünüyor.

TERAZİ

Önemli günler geliyor ve bu gökyüzünün en sevdiğim yanı yeniden büyük bir cesaret bulmanızdır. Aslında, son aylarda bir kriz ya da fiziksel bir sorun yaşamış olsanız da, her zaman olağanüstü bir tepki verme yeteneği sergiliyorsunuz.

Herkes cesaretini kırabilirdi ama siz büyük bir kararlılığa sahip olduğunuzu gösterdiniz; neredeyse son birkaç aydaki denemeler sizi yıkmak yerine güçlendirmiş gibi görünüyor. Sadece iyileşmeyi daha iyi yönetmek için değil, aynı zamanda yakın geleceğe yönelik planlar yapmak için de ideal dönem. Üstelik Venüs'ün burçta geçişi aşk konusuna daha duyarlı olmanızı sağlar ve bu günlerde bir duygu baş karaktere geri dönebilir.

AKREP

Bunlar düşünme günleridir, eğer birinin size haksızlık ettiğini düşünüyorsanız veya bir yanlış anlaşılmayı açıklığa kavuşturmak istiyorsanız, büyük olasılıkla Cuma ve Pazar arasında ne düşündüğünüzü söyleyeceksiniz; İçgüdüsel ve duygusal bir insan olduğunuz için eleştiriyi çok fazla hızlandırmanızı, suçlamalarda aşırıya kaçmanızı ve sonrasında kendinizi huzursuzluk içinde bulmanızı istemem.

Aralık ayında Venüs burcunuzda olacak, olumlu duygular getirecek, fazla inatçı tavırlarla ilişkiyi mahvetmek ayıp olur. Bu dönemde ev, tamirat, aile ihtiyaçları için daha fazla harcamalar söz konusu olabilir, 4 Aralık'a kadar cüzdanınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

YAY

Büyük bir eylem kapasitesiyle ilişkilendirilen düşünce özgürlüğünüze kapılar açılıyor. Yaratıcılığı, yapma arzusunu, yenilenme arzusunu getiren bir gökyüzüdür. Öte yandan Yay aynı eski şeyleri yapmaktan sıkılıyor, bu yüzden serbest çalışanlar ve şimdi dahil olabilenler kendini adamalı, yeni projeler düşünmeli ve 2024 için çalışmalı.

Bu Perşembe günkü burç Güneş tarafından güçlenmiş gibi görünüyor ve Ay iyi durumda Bana öyle geliyor ki başkalarına ne kadar değerli olduğunuzu göstermenin, iyimserliği ve hatta sevgiyi yeniden kazanmanın en iyi zamanı bu. Yıllardır süren bir ilişkide dikkat dağıtıcı şeyler varsa bir sebebi olmalı, yalnız kalpler için çok hoş karşılaşmalar.

OĞLAK

Yaşadığınız günlerin zorlu olduğunu saklamanın bir anlamı yok ama ne mutlu ki takip edecek bir hedefiniz, gerçekleştireceğiniz bir projeniz var ve tüm bunlar sizi rahatlatıyor. Kendinizi çaresiz hissettiğiniz veya çevrenizdeki insanların işbirliğine güvenemeyeceğinizi anladığınız anlarda bile, doğuştan gelen iç gücünüz her türlü ikilemin üstesinden gelmenize olanak tanır. Başkaları için bir şeyler yapabildiğinizde, kendinizi yararlı ve sosyal düzeyde bir kahraman olarak hissettiğinizde kendinizi iyi hissedersiniz.

Venüs'ün ilginç bir görünüm oluşturacağı Aralık ayından itibaren aşk yeniden kolaylaşıyor. İşine çok fazla bağlı olan ve aşkta her şeyini veremeyen doğuştan Oğlak burcu insanları ile içgüdüden çok aklı takip eden duyguya son verenleri birbirinden ayırmak yerinde olacaktır. Hafta sonu güzel tavsiyeler getirir, 2024 yılının ilk ayları çok önemli ve belirleyici olacak.

KOVA

Karışık günler, birdenbire kendinizi aynı anda çok fazla şey yaparken buluyorsunuz ve Kasım ayının başında düşünmek için bir duraklama bile içerdiğini düşünüyorsunuz, uzun bir aradan sonra şimdi yeniden başlıyoruz ve önemli hedeflere ulaşmak için de adil bir telaş var. Bu perşembe sizi sabırlı olmaya davet ediyor, etrafınızda çok fazla kafa karışıklığı var.

Başkalarını suçlayamazsınız bile çünkü yaz boyunca hayata ve işe bakış açınızı değiştirdiniz ve planlarınız da buna göre değişti. Zaten yarın daha iyi yıldızlara sahip olacağız. Aralık ayının son aylarında eğlence amaçlı doğan yarı zamanlı aşkların doğrulanması gerekecek, uzun süredir birlikte olan çiftler evle ilgili sorunlar ve aşırı harcamalarla meşgul olacak. Pazar günü az çok örtülü yanlış anlaşılmaların çözülmesine yardımcı olabilir.

BALIK

Arada sırada durup durumu değerlendirmek iyidir. Çarşamba gününün ağır bir gün olduğunu, bugün daha iyiyken Ay'ın ona karşı olduğunu gördük. Önemli olan acele etmemek, yakın zamanda seçiminizi yanlış yapmış olabilecek birine hayır demek zorunda kaldınız. Önemli bir 2024 yılına özellikle ilk yarıda yaklaştığımızı bilmekte fayda var, dolayısıyla son aylarda başlatılan projeler birçok çelişkiyle de olsa yoluna devam ediyor.

Daha dün, Eylül ayında aklınızda bir proje olduğunu ve artık sizin isteğiniz dışında değiştiğini, gerçeklerin kanıtlarına teslim olmak ve belki de istemeyerek de olsa hedeflerinizi değiştirmek zorunda kaldığınızı anlattım. Aşk yeniden başlıyor, Aralık ayı, mümkün olduğunca yeni duygular deneyimlemek veya bir ilişkiyi yenilemek için ilginç bir ay olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.